Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Maandag 30 mei 2016 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Maandag 30 mei 2016
op AB3

Eergisteren
25/05/2016
Gisteren
26/05/2016
Vandaag
27/05/2016
Morgen
28/05/2016
Overmorgen
29/05/2016
Maandag
30/05/2016
Dinsdag
31/05/2016
Begin Programma
01:40WWE Main Event 2016
Catch
02:30Teleachat
Televerkoop.
03:00Enquêtes très privées
Série érotique
03:25Enquêtes très privées
Série érotique
03:50Enquêtes très privées
Série érotique
04:15Enquêtes très privées
Série érotique
04:40Libertinages
Erotische reeks.
04:43Libertinages
Erotische reeks.
04:46Libertinages
Erotische reeks.
04:49Libertinages
Erotische reeks.
04:50Les vacances de l'amour
Franse avonturenreeks. "Conspiration." Stéphanie gaat Cynthia opzoeken omdat ze niet naar de Watersport is gekomen. Ze vindt een brief waarin de vrouw aankondigt dat ze Love Island verlaat.
05:40Les vacances de l'amour
Franse avonturenreeks. "Déraison." Eve blijft proberen Jimmy te verleiden. Brad probeert Bénédicte te veroveren. Audrey blijft Nicolas lastigvallen.
06:30Les vacances de l'amour
Franse avonturenreeks. "Conspiration." Stéphanie gaat Cynthia opzoeken omdat ze niet naar de Watersport is gekomen. Ze vindt een brief waarin de vrouw aankondigt dat ze Love Island verlaat.
07:15One Tree Hill
Amerikaanse dramareeks over de jongeren van One Tree Hill. "All Tomorrow's Parties." Brooke kan Haley en Peyton overhalen om samen met haar naar de prestigieuze Rogue Vogue-modeshow in New York te gaan en vervolgens naar Charlotte te reizen om er deel te nemen aan een cheerleaderwedstrijd. Zodra ze in New York aankomen, dreigt haar nauwgezet weekendschema echter in het water te vallen. De presentatie van Brookes ontwerpen is door omstandigheden uitgesteld tot de volgende dag, waardoor die nu samenvalt met de cheerleaderwedstrijd.
08:00One Tree Hill
Amerikaanse dramareeks over de jongeren van One Tree Hill. "Just Watch the Fireworks." Er raast een wervelwind doorheen Tree Hill High: iemand heeft de tijdscapsule met de persoonlijke videoboodschappen van de leerlingen gestolen en verspreid via het televisiekanaal van de school. Vooral de filmpjes van Nathan en Brooke zorgen voor veel ophef: Nathan laat in zijn boodschap immers geen spaander heel van zijn huwelijk met Haley, terwijl Brooke niets aan de verbeelding overlaat door haar borsten aan de camera te tonen.
08:40E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "And in the End... Part 1." De opening van het nieuw medisch centrum voor minderbedeelden is een groot succes. Heel wat oude vrienden van Carter zijn aanwezig om hem een hart onder de riem te steken. Alex en Gates bereiden een verrassing voor de verjaardag van Sam voor.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Je veux retrouver mon fils caché !."
12:35Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Mon fiancé a profité de moi."
12:55Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Mon fils me cache sa double vie."
13:15Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Ma patronne me harcèle."
13:35Météo
Weerbericht.
13:40The Tenth Circle
Tv-thriller. Laura Stone geeft les in een college en is gelukkig getrouwd met stripartiest Daniel. Hun idyllisch leventje wordt op zijn kop gezet wanneer dochter Trixie haar ex-vriend Jason beschuldigt van verkrachting. Wanneer Jason even later sterft door een zelfmoordpoging, bevindt de familie zich in het centrum van een groot onderzoek dat de hele gemeenschap door elkaar schudt. Daarbij wordt duidelijk hoe ver ouders willen gaan om hun kinderen te beschermen...
15:10Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "True Legacy." Nichols en Stevens onderzoeken de moord op de eigenaar van een cateringbedrijf. Ze komen erachter dat de man al geruime tijd een geheime affaire had met een zekere Angela Caldera. Angela's schoonvader is al snel een van de hoofdverdachten.
15:55Les mystères de l'amour
Série sentimentale "Bruits de noce."
16:40Les mystères de l'amour
Série sentimentale "Des unions."
17:25One Tree Hill
Amerikaanse dramareeks over de jongeren van One Tree Hill. "With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept." Er staan levens op het spel wanneer een leerling een wapen mee naar school brengt. Brooke slaagt in volle verwarring om te ontsnappen, maar laat wel Peyton achter.
18:10One Tree Hill
Amerikaanse dramareeks over de jongeren van One Tree Hill. "Who Will Survive, and What Will Be Left of Them." De schietpartij in Tree Hill High heeft diepe wonden geslagen in het dagelijkse leven van alle dorpsbewoners. Dan is aanwezig op de begrafenis: hij is er immers in geslaagd om te laten uitschijnen dat Jimmy Edwards zijn broer tijdens een vuurgevecht heeft neergeschoten. Even lijkt het erop dat Dan de perfecte moord heeft gepleegd, maar hij wordt al snel geconfronteerd met zijn geweten.
19:00C'est mon choix
Maatschappelijke talkshow.
20:00Plus jamais
Thriller. Slim is een hardwerkende vrouw die ervan overtuigd is dat ze met Mitch de perfecte man heeft gevonden, maar na de geboorte van hun dochter Gracie ontdekt ze een hele andere kant van hem. Nadat hij haar voor de zoveelste keer zwaar toetakelt, besluit Slim samen met haar dochter te vluchten. Mitch blijft haar echter achtervolgen en bang dat Gracie iets zal overkomen, ziet ze maar één uitweg: moord.
21:50Ghost
Romantisch drama. Sam en Molly zijn een gelukkig getrouwd koppel en dolverliefd als een stelletje tieners. Wanneer ze op een avond naar hun appartement terugwandelen, wordt Sam vermoord door een dief. Sams geest blijft echter verder leven. Hij beseft dat zijn dood geen toeval was. Hij wil zijn vrouw Molly waarschuwen voor het gevaar dat ook haar bedreigt. Maar als geest kan hij de levenden niet bereiken. Hij probeert te communiceren via Oda Mae Brown, een helderziende die niet eens beseft dat ze bovennatuurlijke gaven heeft.
23:55Catch américain Raw
Catch.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |