Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Donderdag 31 juli 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Donderdag 31 juli 2014
op AB3

Eergisteren
26/07/2014
Gisteren
27/07/2014
Vandaag
28/07/2014
Morgen
29/07/2014
Overmorgen
30/07/2014
Donderdag
31/07/2014
Vrijdag
01/08/2014
Begin Programma
00:30112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Douloureuse cohabitation."
00:55112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Le choix de Steffi."
01:20112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "La révélation."
01:45112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Réglements de compte."
02:10Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:25H
Franse ziekenhuisreeks. "Une histoire d'uniforme."
06:50112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Erreur de jugement." Petra and Robin Urbaniak willen hun zesjarig zoontje op zijn verjaardag verrassen met zelfgemaakte donuts. Maar wanneer de olie begint te branden, maakt Petra een grote fout waardoor de hele keuken vuur vat. En alsof dat nog niet genoeg is, volgt er nog een explosie die het werk van het 112-team aanzienlijk moeilijker maakt. Heiko geeft zijn homoseksuele neef Rene een rondleiding in de basis. Maar Jenny gelooft niet dat Rene ook echt Heiko's neef is. Nicole en zij denken dat Heiko's zogenaamde neef eigenlijk zijn vriend is. Dat zou in ieder geval verklaren waarom de jonge agent niet op haar avances ingaat.
07:15Medicopter
Duitse actiereeks over het reddingsteam van Medicopter 117. "Dose mortelle." Tijdens een fotosessie staat mannequin Sybill doodsangsten uit wanneer de wind plots draait en ze met haar parapente op een klif strandt. Het reddingsteam van Medicopter 117 wordt opgeroepen om haar uit haar benarde situatie te bevrijden. Alles gaat goed tot Sybill in de helikopter opeens een allergische aanval krijgt en enkele minuten later overlijdt.
08:007 à la maison
Amerikaanse dramareeks. "Tout pour mon frère." Wanneer Simon zijn broer Matt stiekem vraagt om anti-conceptiemiddelen voor hem en zijn nieuwe vriendin voor te schrijven, zorgt een misverstand ervoor dat er een hardnekkig gerucht ontstaat ten huize Camden. Eric vermoedt dat de nieuwe vriendin van zijn zoon zwanger is. Hij hoort de rest van zijn kroost uit om de waarheid te achterhalen, maar iedereen lijkt een ander verhaal te vertellen. Ondertussen moeten Kevin en Lucy een moeilijke beslissing maken. De vorige eigenaar van het huis dat ze net hebben gekocht, heeft spijt van zijn beslissing en zou het pand graag terugkopen...
08:457 à la maison
Amerikaanse dramareeks. "Un tissu de mensonges." Annie wil Mary en Carlos zo snel mogelijk gaan opzoeken in New York. Ze vraagt zich af waarom het koppel de komst van een tweede baby verzwijgt voor hun ouders en ze geeft zichzelf de schuld onvoldoende aandacht aan hen te besteden. De kinderen van de Camdens slaan in paniek: zij hebben de nieuwe kinderwens van Mary verzonnen om hun zus de kans te geven haar huwelijksproblemen op haar eentje op te lossen. Dit leugentje om bestwil lijkt hen nu zuur op te breken.
09:25Gossip Girl
Amerikaanse dramareeks over de jonge elite van de Upper East Side van New York. "Bonfire of the Vanity." Blair doet er alles aan om haar moeder en haar nieuwe vriend uit elkaar te drijven. Jenny en Agnes gaan samenwonen en Serena en Aaron worden verliefd op elkaar. Er is echter iets met Aaron dat een gevaar voor hun relatie kan vormen.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "La morsure de serpent."
12:35Monk
Amerikaanse misdaadreeks. "Mr. Monk Gets a New Shrink." Monk is een geniale detective, maar zijn talloze fobieën zorgen ervoor dat een geregeld bezoek aan de psychiater een noodzaak is. Maar dokter Kroger wil met zijn praktijk stoppen nu zijn huishoudster is vermoord. De gedachte dat een van zijn patiënten de moord heeft gepleegd, heeft hem doen besluiten er de brui aan te geven. Monk moet snel op zoek naar de dader, vooraleer hij zelf helemaal tilt slaat.
13:25Météo
Weerbericht.
13:30Les petites surprises de la vie
Drama. Eindelijk krijgen Beckie en Keith te horen dat Becki zwanger is. Dan blijkt dat Becki niet in verwachting is van één kind, maar van vijf kinderen. Ze is desondanks vastbesloten om alle vijf de kinderen te houden. Door de zwangerschap versterkt het contact tussen Becki en haar schoonmoeder Lee, die plotseling krijgt te horen dat zij longkanker heeft en dat zij de geboorte van haar kleinkinderen niet meer zal meemaken.
14:55Medicopter
Duitse actiereeks. "Hors-jeu." Kai-Axel Nolte werkt sinds jaar en dag als privé-secretaris voor de schatrijke Alexander von Mackenroth. Hij heeft het op haar fortuin gemunt en besluit haar te ontvoeren. Tijdens een party dient hij haar een drug toe waardoor ze geveld wordt door een hartaanval. Ondertussen dringen zijn handlangers het Medicopter-hoofdkwartier binnen en eisen een helikopter op om hen naar het landgoed van von Mackenroth te brengen. Piloot Thomas Wächter verzet zich en hij wordt knock out geslagen.
15:45Medicopter
Duitse actiereeks. "Trajectoire mortelle." Dokter Michael Lüdwitz raakt betrokken in een politiek schandaal wanneer in een bordeel een minister een infarct krijgt. De secretaris van de politicus, Schneeberger, eist dat er een ommetje gemaakt wordt naar de villa van zijn baas om daar de sporen van het bordeelbezoek te wissen. Voor Lütwitz is dit uitgesloten. Wanneer de urgentie-arts eveneens weigert om de zwarte doos te overhandigen, grijpt Schneeberger naar de grote middelen en stuurt de autoriteiten op het Medicopter-team af. Enkele uren later is de basis gesloten. En net dan wordt het Medicopter-team opgeroepen om bijstand te verlenen aan de chauffeur van een schoolbus die getroffen is door een beroerte.
16:30Météo
Weerbericht.
16:35Kaamelott
Franse reeks. "L'absent."
16:40Kaamelott
Franse reeks. "The Game."
16:45Kaamelott
Franse reeks. "La quinte juste."
16:50Kaamelott
Franse reeks. "La fumée blanche."
16:55Monk
Amerikaanse misdaadreeks. "Mr. Monk Goes to a Rock Concert." Kapitein Stottlemeyer ontdekt dat zijn zoon spijbelt om naar een rockconcert te gaan. Hij neemt Monk mee om de tiener tussen de duizenden schreeuwende fans te zoeken. Monk krijgt het benauwd in de mensenmassa, maar hij kan er niet tussenuit knijpen, want een van de roadies is dood aangetroffen in de backstage. Stork is gestorven aan een overdosis heroïne. De naald zit zelfs nog in zijn arm. Monk vermoedt dat het om zelfmoord gaat, tot een andere roadie hem vertelt dat Stork als de dood was voor naalden.
17:457 à la maison
Amerikaanse dramareeks. "L'amour d'une mère." Annie organiseert een familiefeestje om de herinnering aan haar moeder levendig te houden. Ruthie wil echter liever uitgaan met Vincent. Ondanks de expliciete wens van haar moeder om thuis te blijven, besluit Ruthie toch stiekem met haar vriendje af te spreken. Ondertussen krijgt Eric het bezoek van een vrouw die vindt dat haar moeder niet meer in staat is voor zichzelf te zorgen. Ze hoopt dat de dominee de bejaarde vrouw kan overtuigen naar een rusthuis te verhuizen. Wanneer de dominee kennismaakt met de dame in kwestie, ontdekt hij echter dat die bijzonder levenslustig is.
18:307 à la maison
Amerikaanse dramareeks. "Familles démunies." Ruthie heeft het niet gemakkelijk op school: nadat Vincent het met haar uitmaakte, wordt ze gepest door diens nieuwe vriendin Raina, omdat ze tweedehandskledij draagt. Ze deelt haar verdriet met Martins vriendin Zoe, die zelf even haar hart moet luchten: haar ouders hebben zware geldproblemen.
19:15Gossip Girl
Amerikaanse dramareeks over de jonge elite van de Upper East Side van New York. "The Magnificent Archibalds." Wanneer de nieuwe vriend van haar moeder haar Thanksgivingtradities verstoort, is Blair beledigd. Lily wil de band tussen Rufus en Jenny verbeteren en Eric komt achter een geheim van Bart.
20:05On va tout vous dire
Magazine over mensen met een lichamelijke aandoening. "Je vis une grossesse pas comme les autres n°1."
21:30On va tout vous dire
Magazine over mensen met een lichamelijke aandoening. "Mamans solos : prêtes à tout pour leurs enfants."
23:00Cauchemar en cuisine
Britse realityreeks. "L'heure du bilan (1/2)."
23:45Cauchemar en cuisine
Britse realityreeks. "Handlebar."
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |