Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Donderdag 03 sept 2015 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Donderdag 03 sept 2015
op AB3

Eergisteren
29/08/2015
Gisteren
30/08/2015
Vandaag
31/08/2015
Morgen
01/09/2015
Overmorgen
02/09/2015
Donderdag
03/09/2015
Vrijdag
04/09/2015
Begin Programma
01:15112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Adultère à risque."
01:40112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "La morsure de serpent."
02:00Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:30Les années fac
Franse soap. "Les moteurs grondent."
06:50Les années fac
Franse soap. "Que d'histoires !."
07:15One Tree Hill
Amerikaanse dramareeks. "All That You Can't Leave Behind." Lucas vraagt Keith om met hem te spelen tijdens het jaarlijkse basketbaltornooi dat speciaal wordt georganiseerd voor vaders en hun zonen. Hij beseft dat hij een leukere vader heeft nadat Dan Nathan publiekelijk vernedert op het terrein. Intussen heeft Peyton het moeilijk op de dag van de verjaardag van haar moeders overlijden. Ze vindt troost bij Whitey.
08:00One Tree Hill
Amerikaanse dramareeks. "Every Night Is Another Story." Lucas en Nathan stranden ver van huis als ze na hun wangedrag op het basketbalveld door Whitey uit de bus worden gezet. Ze stuiten op een auto met punkers die hen vervolgens bedreigen met een vuurwapen.
08:40E.R.
Amerikaanse dramareeks die zich afspeelt in het County General-ziekenhuis in Chicago. "9 1/2 Hours." Mark Greene meldt zich ziek, maar eigenlijk wil hij gewoon een dagje vrijen met zijn vrouw Jennifer. Tegen zijn zin neemt Douglas Ross Greene's supervisie over. Voor het eerst beseft hij hoe veeleisend die job wel is. Zijn conflict met de koppige Peter Benton over de behandeling van een jonge knaap, maakt dat alleen maar erger. Benton is bovendien heel prikkelbaar, niet alleen omdat Longworthy de Starzl-beurs heeft gewonnen, maar ook omdat zijn familie hem voortdurend schuldgevoelens geeft.
09:25E.R.
Amerikaanse dramareeks die zich afspeelt in het County General-ziekenhuis in Chicago. "E.R. Confidential." John Carter moet een travestiet behandelen: Benton noch hij beseffen dat ze met een zelfmoordkandidaat te maken hebben. Twee ernstig gewonde tieners worden binnengebracht. Zij zijn het slachtoffer van een auto-ongeluk waarbij ook een jong meisje om het leven kwam. Wanneer Carol Hathaway hoort dat de jonge chauffeur de schuld op zijn vriend wil schuiven, is ze zo geschokt dat ze haar eigen leugentjes meteen aan haar vriend, dokter Taglieri, wil opbiechten.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Le facteur." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Premier réveil." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "L'arrivée d'Annabelle." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:25Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Les petits conseils d'Annabelle." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:29Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Le dîner du maire." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:40Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Ma fille vend son corps."
13:05Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Mon père sort avec ma meilleure amie."
13:30Météo
Weerbericht.
13:35The Secret of Hidden Lake
Drama. Maggie Dolan werkt en woont in Chicago. Ze moet dringend naar haar geboortedorp Hidden Lake omdat haar vader het slachtoffer van een jachtongeluk is geworden. Ze ontdekt dat het niet om een ongeluk gaat.
15:05Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Please Note We Are no Longer Accepting Letters of Recommendation from Henry Kiss." Skip Lowe, een beursmakelaar op Wall Street, leidt een dubbel leven. Hij wordt vermoord wanneer hij 's nachts met zijn zoontje in Central Park liep. Goren en Eames nemen de zaak in handen en ontdekken dat Lowe een geheime relatie had met een getrouwde man.
15:55Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Ma fille est prête à tout pour de l'argent."
16:20Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "J'ai 17 ans et je veux changer de poitrine."
16:50One Tree Hill
Amerikaanse dramareeks. "Life in a Glass House." Dan en Deb halen oude herinneringen op en nieuwe gevoelens komen naar boven. Karen sluit een nieuwe vriendschap af. Lucas bekent aan Peyton dat hij meer dan alleen vriendschap voor haar voelt. Intussen groeien Haley en Nathan dichter naar elkaar toe, tot het moment dat Brooke een gemene roddel verspreidt.
17:35One Tree Hill
Amerikaanse dramareeks. "The Search for Something More." Brooke en Peyton zijn vastberaden hun problemen even opzij te schuiven voor een fuif op de universiteitscampus. Ze willen zich eens goed laten gaan, maar dat draait verkeerd uit: één van de feestende jongeren heeft immers iets in het drankje van Peyton gedaan, waardoor ze in een diepe slaap is gevallen. In paniek belt Brooke naar Lucas, die meteen alles laat vallen om Peyton te helpen. Ondertussen is Nathan erin geslaagd Haley te overtuigen om met hem uit te gaan. Hun eerste afspraakje verloopt perfect, totdat Nathan enkele teamgenoten tegen het lijf loopt...
18:20E.R.
Amerikaanse dramareeks die zich afspeelt in het County General-ziekenhuis in Chicago. "Blizzard." Chicago krijgt met de eerste sneeuwstorm van het seizoen af te rekenen. Net wanneer de artsen en de verpleegsters van de spoedgevallendienst van een ongewoon rustige dag genieten, worden de slachtoffers van een kettingbotsing binnengebracht. Peter Benton moet het afgerukte been van een jonge patiënt weer aanhechten, terwijl Susan Lewis voor de eerste keer een bijzonder ingewikkelde hartoperatie moet uitvoeren. Bob, de immigrante die als conciërge werd aangeworven, blijkt uitstekend werk te verrichten in deze chaos.
19:10Bizarre ER
Britse realityreeks over de meest bizarre gevallen op de spoedafdeling. "Noël aux urgences." Van een paaldanseres die van haar paal valt en op haar hoofd terecht komt, een man die in een industriële cementmolen tuimelt tot een golfballetje de mond van je vriendin inswingen, de camera's van 'Bizarre ER' leggen iedere aflevering de meest bizarre zaken vast die zich op de spoedafdeling aandienen.
20:00Reporters
Reportagemagazine. "Ils sont médecins au SAMU (1/2)."
21:10Reporters
Reportagemagazine. "Ils sont médecins au SAMU (2/2)."
22:10On va tout vous dire
Magazine over mensen met een lichamelijke aandoening. "La maternité de Necker."
23:45Le regard d'une mère
Thriller. De teruggetrokken Sam is op een feestje getuige van de brutale moord op een jongen. Ze vlucht voor haar leven en licht enkel haar beste vriendin in over het verhaal. De drie daders vernemen echter dat Sam haar mond voorbij gepraat heeft en bedreigen haar. Ook Sams moeder maakt zich ernstige zorgen om haar dochter. Ze wil haar in bescherming nemen en besluit de politie in te schakelen. Het hele verhaal laat hen echter koud en dus zit er voor Laura niets anders op dan haar dochter zelf in bescherming te nemen.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |