Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 10 feb 2016 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 10 feb 2016
op AB3

Eergisteren
05/02/2016
Gisteren
06/02/2016
Vandaag
07/02/2016
Morgen
08/02/2016
Overmorgen
09/02/2016
Woensdag
10/02/2016
Donderdag
11/02/2016
Begin Programma
00:35WWE Main Event
Sport.
01:25Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Les frères ennemis."
01:50Teleachat
Televerkoop.
03:00Enquêtes très privées
Série érotique "Sexy agence."
03:25Enquêtes très privées
Série érotique "Da Vini Code."
03:50Enquêtes très privées
Série érotique "Les mystères de l'Est."
04:15Enquêtes très privées
Série érotique "Telle mère, telle fille."
04:40Libertinages
Erotische reeks.
04:43Libertinages
Erotische reeks.
04:46Libertinages
Erotische reeks.
04:49Libertinages
Erotische reeks.
04:50Les vacances de l'amour
Franse avonturenreeks. "La rançon sans la gloire." Johanna en Oliver gaan naar de luchthaven om Valérie te verwelkomen, een vriendin van de kapitein. Die houdt niet op de jonge vrouw op te hemelen.
05:40Les vacances de l'amour
Franse avonturenreeks. "La cible."
06:30Les vacances de l'amour
Franse avonturenreeks. "Passion dangereuse."
07:15Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "That'll Do, Pig." Lorelai kan noodgedwongen niet naar het wintercarnaval van Stars Hollow gaan vanwege de onverwachte komst van Richards zelfvoldane moeder die door iedereen Gran wordt genoemd. Gran dringt aan op een avondmaaltijd met Richard en Emily in het hotelletje waar Lorelai werkt en doet daar een onverwachte aankondiging. Ondertussen wil Jess niet met Rory naar het carnaval gaan, tot hij ontdekt dat ze anders wel met Dean zal gaan.
08:00Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "I Solemnly Swear." Emily wordt aangeklaagd door een vroegere dienstmeid. Die vindt dat ze onterecht werd ontslagen en eist een schadevergoeding. Emily wil dat haar dochter Lorelai het voor haar opneemt in de rechtbank. Lorelai heeft geen andere keuze dan een getuigenis af te leggen, maar ze vreest dat ze té eerlijk zal antwoorden.
08:40E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Beyond Repair." Abby heeft het moeilijker dan ooit met haar vrijgezellenbestaan. Luka vertelt haar dat hij overweegt om twee maanden in Bosnië te gaan werken voor Artsen Zonder Grenzen. Vervolgens ontdekt ze dat Carter een relatie begonnen is met Susan Lewis. Als klap op de vuurpijl zoekt haar ex-vriend Richard haar op om te vertellen dat hij gaat trouwen met een lerares. Op het werk krijgt ze het eveneens heel moeilijk wanneer ze een kleine jongen moet inlichten over de dood van zijn moeder.
09:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "A River in Egypt." Na een ruzie tussen Mark en zijn dochter wil Rachel terug bij haar moeder gaan wonen. Abby wil haar buurvrouw Joyce helpen. De vrouw wordt door haar man mishandeld, maar wil geen hulp. Dokter Lewis verzorgt een gevangene met steekwonden.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Un passé encombrant."
12:35Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Soin à domicile, une infirmière trop séduisante."
12:55Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "Des extraterrestres ont envahi mon hangar."
13:15Le jour où tout a basculé
Juridisch magazine. "La vengeance d'une femme trompée."
13:35Météo
Weerbericht.
13:40Category 7: The End of the World
Tweedelige actiereeks.
15:10Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Ill-Bred." Een arbeider smokkelt heroïne, perst mensen af en begaat een moord om de aankoop van een landbouwbedrijf te financieren. Hij wil ook zijn positie op de sociale ladder verstevigen.
15:55E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Damage Is Done." Mark moet zijn dochter Ella behandelen nadat de baby een overdosis ecstasy toegediend kreeg. Rachel paste op de baby omdat Elizabeth ziek is, maar liet het meisje pillen slikken. Elizabeth wil Rachel niet meer zien en wil dat Mark de politie belt om zijn oudste dochter te laten arresteren. De moeder van John Carter ontfermt zich over een jongen die aan leukemie lijdt en brengt hem naar het ziekenhuis. Een dronken vrouw en haar dochter worden naar de spoedafdeling gebracht.
16:40E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "A Simple Twist of Fate." Baby Ella ligt nog altijd in het ziekenhuis. Elizabeth wil dat Rachel verhuist, maar Mark wil haar nog een kans geven. Hij maakt zich bovendien zorgen over zijn gezondheid en vreest dat de tumor terug is. Eleanor Carter laat de jongen die aan leukemie lijdt in de steek wanneer zijn toestand slechter wordt. Brian is woedend wanneer Abby Joyce naar een opvangtehuis stuurt.
17:25Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Lorelai mord à l'hameçon." Wanneer Rory een uitnodiging krijgt van de prestigieuze universiteit van Harvard, regelen Rory en Lorelai een etentje bij een oud-student, zodat ze hem om advies kunnen vragen. Ondertussen valt Lane voor een jongen die reageert op haar advertentie om een band te beginnen. Taylor overtuigt Luke om naast zijn restaurant een ouderwetse frisdrankbar te openen.
18:10Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Dear Emily and Richard." Luke bereidt zich voor op een romantisch afspraakje met advocate Nicole. Jess kan het niet laten zijn oom daarmee om de haverklap te plagen. Rory wordt uitgenodigd voor de geboorte van Georgia, het kindje dat haar vader en zijn vriendin Sherri samen krijgen. De overgeorganiseerde Sherri heeft het tijdstip van haar bevalling tot in de puntjes gepland, maar dan moet ze plots in allerijl worden opgenomen omdat het kindje een week te vroeg komt. Ze smeekt Rory om haar te steunen in het ziekenhuis. Rory gaat akkoord, maar vraagt haar moeder op haar beurt om hulp. Lorelai volgt de bevalling met gemengde gevoelens. Ze moet terugdenken aan haar eigen bevalling, toen ze moederziel alleen was.
19:00C'est mon choix
Maatschappelijke talkshow.
20:00S.O.S. ma famille a besoin d'aide
Magazine de société "Le S.O.S. de Charles et Laurent."
21:10S.O.S. ma famille a besoin d'aide
Magazine de société "Le S.O.S. de Marie-Christine et Pauline."
22:10S.O.S. ma famille a besoin d'aide
Magazine de société "Le S.O.S. de Florent, Sylviane et Joël."
23:30S.O.S. ma famille a besoin d'aide
Magazine de société "Le S.O.S. de Sandrine et Dylan."
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |