Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zaterdag 25 okt 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Zaterdag 25 okt 2014
op AB3

Eergisteren
20/10/2014
Gisteren
21/10/2014
Vandaag
22/10/2014
Morgen
23/10/2014
Overmorgen
24/10/2014
Zaterdag
25/10/2014
Zondag
26/10/2014
Begin Programma
01:20112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Ami ami."
01:45Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:15Premiers baisers
Franse soap. "L'homme à l'harmonica." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:40Premiers baisers
Franse soap. "La totoche unique." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:05Premiers baisers
Franse soap. "Pas comme lui." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:35Premiers baisers
Franse soap. "Jenny." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
08:00Cauchemar en cuisine
Britse realityreeks. "Burger Kitchen (1/2)."
08:40Cauchemar en cuisine
Britse realityreeks. "Burger Kitchen (2/2)."
09:30Hell's Kitchen
Britse realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay op zoek gaat naar jong kooktalent.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Départ en vacances." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Départ en vacances." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:17Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Cambriolage au gîte." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Des preuves à la pelle. - Un dangereux chasseur."
13:20Météo
Weerbericht.
13:30The 19th Wife
Drama. BeckyLyn, lid van de fundamentalistische sekte First Church of Latter Day Saints, wordt beschuldigd van de moord op haar man. Queenie, een andere vrouw in de polygame sekte, gelooft niet dat BeckyLyn in staat is zo'n gewelddadige moord te plegen. Om haar onschuld te bewijzen schakelt ze de hulp in van Jordan, BeckyLyns zoon die de sekte heeft verlaten, in de hoop zijn moeder te bevrijden. Wanneer Queenie en Jordan zich echter beter informeren over de avond van de moord merken ze al snel dat niets is wat het lijkt en zetten ze hun eigen leven op het spel.
15:00Le fiancé aux deux visages
Téléfilm de suspense
16:30Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha derrière le bar." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:34Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha derrière le bar." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:39Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha à l'auto-école." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:44Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha passe son permis." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:50Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha jardine." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:55Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha passe des castings." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
17:00Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha fait du théâtre." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
17:10Météo
Weerbericht.
17:15WWE Main Event
Sport.
18:00Catch américain smack down
Catch.
19:40Hell's Kitchen
Britse realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay op zoek gaat naar jong kooktalent.
20:30Cars
Animatiefilm. Bliksem McQueen, een hippe racewagen, rijdt naar Californië om deel te nemen aan de prestigieuze Piston Cup, waar hij zal racen tegen de wereldtop. Onderweg stopt hij in het idyllische dorpje Radiator Springs, langs de legendarische Route 66. Hij ontmoet er de sexy Sally Carrera, de ervaren Doc Hudson en de sympathieke Takel.
22:20Menteur, menteur
Komedie. Fletcher Reede is een bijzonder succesvolle advocaat en zijn mondigheid is zijn grootste talent. Hij praat zich overal uit en geeft aan alles een uitleg. Liegen, al dan niet om bestwil, doet hij als geen ander. Spijtig genoeg heeft hij deze eigenschap ook in zijn privéleven doorgetrokken. Dit kostte hem zijn huwelijk met Audrey en zijn zoontje Max heeft intussen ook schoon genoeg van zijn vaders uitvluchten en leugens. Wanneer Fletcher niet op het verjaardagsfeestje van zijn zoon komt opdagen, wenst de vijfjarige Max dat zijn vader 24 uur lang geen leugen kan vertellen. En die wens komt uit... Fletcher beseft al snel dat zijn hele leven als een kaartenhuis in mekaar dreigt te storten.
23:50Perdus dans la tempête
Drama gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Jim en Suzanne zijn al geruime tijd getrouwd en raakten door de jaren heen vervreemd van elkaar. Wanneer ze samen een uitstap maken met een sneeuwscooter, komen ze vast te zitten in een sneeuwstorm. In hun hachelijke situatie worden ze extra met elkaar geconfronteerd en dat dwingt hen om eens bij de dingen stil te staan en na te denken over hun relatie. Thuis wacht hun dochter Taryn ongeduldig op nieuws van de reddingsdiensten. Zullen ze erin slagen om haar ouders terug te vinden voor het te laat is?
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |