Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Dinsdag 28 okt 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Dinsdag 28 okt 2014
op AB3

Eergisteren
23/10/2014
Gisteren
24/10/2014
Vandaag
25/10/2014
Morgen
26/10/2014
Overmorgen
27/10/2014
Dinsdag
28/10/2014
Woensdag
29/10/2014
Begin Programma
01:00112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Quiproquo."
01:30112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Jalousie compulsive."
01:55Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:20Premiers baisers
Franse soap. "Sit-in." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:50Premiers baisers
Franse soap. "La fille au super pull-over." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:10Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks. "La Lorelai régnante."
08:00Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks. "Girls in Bikinis, Boys Doin' the Twist." Omdat het weer in Connecticut zo slecht is, trekken Rory en Paris naar Florida voor de krokusvakantie. Tussen de zon, het zand en het vele feesten komen ze Madeline en Louise tegen, hun maatjes uit Chilton. Rory is stomverbaasd wanneer Paris een onverwachte gooi naar aandacht doet, in een nachtclub waar The Shins optreden. Intussen neemt de relatie van Lorelai en Jason een stap voorwaarts: hij geeft haar immers een sleutel van zijn huis.
08:40E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Vanishing Act." Dokter Corday begint aan haar eerste dag als internist. Aanvankelijk wordt ze toegewezen aan Edson, maar nadien moet ze Romano's lastige karweitjes opknappen. Kerry is één van de vijf kandidates om het hoofd van de Dienst Spoedgevallen te worden. Ze wordt gevraagd voor een gesprek en dat maakt haar zenuwachtig. Toch is ze vastberaden geselecteerd te zullen worden.
09:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Masquerade." Het is Halloween en de dienst Spoedgevallen wordt overspoeld door zieke kinderen, die voornamelijk last hebben van allergieën. Kerry vindt het bijzonder lastig om oog in oog te staan met een andere kandidaat voor de job van diensthoofd, net nu ze weet dat de beslissing elk moment kan vallen. Romano opereert een elfjarig meisje. Tot haar grote verbazing stelt ze vast dat het kind genetisch gezien eigenlijk een jongen is.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha au supermarché." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha sur le banc." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:17Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha à la gym (n°4)." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Noyade suspecte. - Bon baiser de Suède."
13:25Météo
Weerbericht.
13:30Trapped
Avontuurlijke show voor kinderen.
14:55Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "The Unblinking Eye." Goren en Eames worden opgeroepen wanneer een student, die als kaartenteller in verschillende pokerclubs werkt, wordt vermoord. Het onderzoek zet de inspecteurs op het spoor van een bende computernerds die nauw bevriend waren met het slachtoffer. Later ontdekken Goren en Eames een gesofisticeerd computergestuurd en illegaal pokersysteem dat op de paardenracemarkt wordt gebruikt.
15:40Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Grow." Wanneer een gezondheidsinspecteur dood in een lift wordt gevonden, leidt het spoor naar zijn broer. Deze staat op het punt te hertrouwen. Detective Goren vermoedt dat zijn verloofde hem verder kan helpen.
16:25Météo
Weerbericht.
16:30Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha à l'institut de beauté." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:35Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha totalement à la rue." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:40Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha dans tous ses états." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:46Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha fait encore la cuisine." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:51Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha fait du porte-à-porte." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:55Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks. "Tic, Tic, Boom !."
17:40Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks. "Afterboom." Wanneer Jason openbaar maakt dat hij niet langer zaken doet met Richard, heeft Lorelai een heel onaangename confrontatie met haar vader over de manier waarop die Jason behandelt. Na een extreem ongezellig familie-etentje op vrijdagavond bespioneren Lorelai en Rory Emily. Ze doen daarbij een schokkende ontdekking over het huwelijk van de oudere Gilmores. Luke vertelt aan Lorelai dat hij en Nicole gaan scheiden.
18:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Stuck on You." Mark zet zijn eigen leven op het spel om een zestienjarige straatjongen te redden. Nadien probeert hij er de jongeman van te overtuigen naar een opvangtehuis te gaan. Het zit Carter echt niet mee. Wanneer hij twee mannen medische hulp moet verlenen die onder de lijm zitten, raakt hij met zijn baard verstrikt in het kleverige middel.
19:15E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Hazed and Confused." Elizabeth Corday werkt al meer dan 24 uur zonder ook maar even een dutje te kunnen doen of wat te ontspannen. Haar vermoeidheid eist z'n tol wanneer ze een dodelijke fout maakt bij een patiënt. Kerry Weaver voelt zich prima.
20:05Shanghai Kid
Actiekomedie. Peking, 1881. De Chinese prinses Pei Pei denkt aan een gedwongen huwelijk te kunnen ontsnappen door naar Amerika af te reizen, maar eenmaal daar blijken haar begeleiders criminelen te zijn die haar kidnappen en losgeld eisen. Lijfwacht Chon Wang reist de prinses achterna om haar heelhuids terug te brengen, maar na aankomst in Amerika ontdekt hij al gauw dat er in het Wilde Westen heel andere regels gelden dan in China. Hij ontmoet een treinrover, die aanbiedt hem te helpen en samen proberen ze Pei Pei te bevrijden.
21:50Another 48 Hrs.
Actiekomedie. Politieofficier Jack Cates probeert al jaren de beruchte drugsdealer The Iceman te pakken te krijgen. Tijdens zijn niet aflatende jacht heeft zijn reputatie een behoorlijke deuk opgelopen. Bij toeval ontdekt Jack dat The Iceman een prijs op het hoofd van de zopas vrijgelaten crimineel Reggie Hammond heeft gezet. Jack roept vervolgens de hulp in van Reggie om de drugsdealer te klissen.
23:30Arctic Blast
Rampenfilm. Als er door een zonsverduistering een lading ijskoude lucht richting aarde komt, dreigt er een nieuwe ijstijd.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |