Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Dinsdag 02 dec 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Dinsdag 02 dec 2014
op AB3

Eergisteren
27/11/2014
Gisteren
28/11/2014
Vandaag
29/11/2014
Morgen
30/11/2014
Overmorgen
01/12/2014
Dinsdag
02/12/2014
Woensdag
03/12/2014
Begin Programma
00:50112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Mensonge." Twee geliefden breken binnen in een oude wapenopslagplaats en moeten uiteindelijk gered worden. Wat begint als een routineopdracht, eindigt in een dramatische reddingsoperatie waarin Steffi het beste van zichzelf moet geven. Martin liegt alweer tegen Florian over zijn relatie met Steffi. Wanneer hij zover gaat dat hij buiten de stad met haar wil gaan eten opdat hun affaire geheim zou blijven, reageert Steffi heftig. De ruzie tussen Kadir en Florian bereikt zijn hoogtepunt wanneer Bender Florian beschouwt als een held. Kadir beweert dat Florian de regels overtreden heeft, maar Florian pikt dat niet en beschuldigt Kadir van lafheid.
01:20112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "La décision." Er ontstaat een chloorlek in een zwembad. Een oplettende zwemster, Anna Rösler, ziet dat en verwittigt het brandweerkorps. Het zwembad wordt geëvacueerd, maar net voor iedereen buiten is, vindt er een explosie plaats. Martin vraagt Bender om advies. Hij voelt zich door Steffi onder druk gezet om hun relatie publiek te maken. De spanningen lopen hoog op wanneer Judith de DNA-resultaten van het lab terugkrijgt en ontdekt van wie het bloed met de kankercellen is.
02:00Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:20Premiers baisers
Franse soap. "Retournement." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:45Premiers baisers
Franse soap. "Inattendu." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:10Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Partings." Rory organiseert een groot feest omdat Logan is afgestudeerd. Het afscheid is echter moeilijk omdat hij enkele dagen later naar Londen moet voor zijn werk. Emily en Richard trachten Christopher voor te stellen aan een knappe jonge vrouw. Lorelai is het wachten beu en eist een ultimatum van Luke om te trouwen. Stars Hollow wordt plots overspoeld door straatmuzikanten.
08:00Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "The Long Morrow." Rory verveelt zich sinds Logan vertrokken is naar Londen. Hij heeft haar bovendien een intrigerend afscheidscadeau bezorgd. Lorelai zit in zak en as sinds ze gebroken heeft met Luke en de nacht doorgebracht heeft bij Christopher.
08:40E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Rock, Paper, Scissors." De relatie van Peter Benton en Cleo komt nog meer onder druk te staan wanneer het vriendinnetje van zijn vermoorde neef Jessy zich verder in nesten werkt en een beroep blijft doen op Peter om haar te helpen. Abby tracht Carter te overtuigen om met dr. Weaver te praten over zijn terugkerende drang om verdovende middelen te gebruiken. Carter blijft het gesprek echter uitstellen. Terwijl Mark Greene thuis herstelt van de zware hersenoperatie krijgt Elisabeth van dr. Romano het verdict te horen in haar rechtszaak voor een medische fout. Dankzij een advocatentruc komt Corday er vrij goedkoop vanaf, maar ze blijft zitten met een enorm schuldgevoel.
09:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Surrender." Carrie voelt zich behoorlijk in de war na haar eerste lesbische ervaring met dr. Legaspi. Op de spoedafdeling neemt ze de beslissing om een werkongeval waarbij een illegale werknemer betrokken is niet aan te geven. De gevolgen zijn dramatisch wanneer de werkgevers toch in paniek raken en de werkplaats in brand steken terwijl de illegalen nog binnen zijn. Dr. Greene is hersteld van zijn hersenoperatie en gaat terug aan het werk. Het valt iedereen echter op dat zijn persoonlijkheid erg veranderd is. Dr. Romano geeft Peter een promotie zonder er bij te vertellen dat hij de job te danken heeft aan zijn huidskleur.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha fait l'armée." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha à la pêche." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:19Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha à la pêche." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Une histoire de trace. - Fantôme dans la machine."
13:25Météo
Weerbericht.
13:30Shattered Silence
Thriller. Terwijl haar vriendinnen voortdurend klagen over ruzies met de kinderen, voelt Rachel zich op en top gelukkig. Haar band met dochter Dina is uitstekend en de twee vertrouwen elkaar alles toe. Maar wanneer Dina onverwacht zelfmoord pleegt, stort de wereld van Rachel als een kaartenhuis in mekaar. Ze zoekt naar antwoorden op de vele vragen die door haar hoofd spoken en probeert de laatste dagen van Dina's leven in kaart te brengen. De ontdekkingen die Rachel doet zijn schokkend, maar haar onderzoek stuit al snel op tegenkanting.
15:00Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse reeks over de Major Case Squad van New York. "30." Mike Logan onderzoekt de zaak van een bevriend journalist, die met polonium werd vergiftigd. Per toeval ontdekt hij het verhaal van een Amerikaanse gijzelaar in Palestina.
15:45Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Saving Face." Twee kinderen ontdekken het lichaam van een jonge vrouw in een vuilnisbak. Het slachtoffer kwam uit Guatemala en de andere passagiers verdenken haar van drugssmokkel. Het onderzoek leidt Logan en Goren naar de erg geliefde Christine Ensel. Deze plastische chirurg behandelde in Guatemala mensen die niet de middelen hadden om naar de V.S. te komen. Goren en Logan beseffen dat dokter meer weet dan ze laat uitschijnen.
16:30Météo
Weerbericht.
16:35Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Week-end de chasse." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:40Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Les inédits du samedi." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:45Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Coup de foudre avec Giovanni." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:50Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Coup de foudre avec Giovanni." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:54Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Coup de foudre avec Giovanni." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:55Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "That's What You Get, Folks, for Makin' Whoopee." Rory is verdrietig omdat Logan er niet is en om het feit dat de twee hun vakantie naar Azië moeten afzeggen. Lorelai wil Rory opvrolijken en verandert het huis in een Azië-huis. Lane keert terug van een verschrikkelijke huwelijksreis. Luke en Lorelai komen elkaar per ongeluk tegen op straat en Rory komt erachter dat Lorelai met Christopher naar bed is geweest.
17:40Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Lorelai's First Cotillion." Tiener Charlotte wordt door Emily Gilmore tijdens het wekelijkse familiediner ingewijd in de wereld van de etiquette. Wanneer Lorelai aankondigt dat ze een punt gezet heeft achter haar relatie met Luke, verwacht ze heel wat commentaar van haar ouders.
18:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Thy Will Be Done." John Carter moet naar een liefdadigheidsbenefiet van zijn grootvader en luist Abby erin om hem te vergezellen. Dr. Kovac behandelt de ernstig zieke bisschop Stewart en een 16-jarige jongen die voor de derde keer een harttransplantatie moet ondergaan. Beiden willen voor een kwalitatief hoogstaand leven kiezen, maar brengen door die keuze hun leven in gevaar. Malucci tracht een homofiele jongeman ervan te overtuigen dat er andere manieren zijn om zijn liefde voor zijn HIV-positieve vriend te bewijzen dan door te proberen zelf besmet te geraken met het virus.
19:15E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "A Walk in the Woods." Dr. Greene is woedend wanneer Weaver een onderzoek start naar zijn bekwaamheid als dokter na zijn zware hersenoperatie. Dr. Kovac kan de geloofscrisis waar hij sinds de dood van zijn gezin mee worstelt niet langer ontkennen wanneer hij de ernstig zieke bisschop Stewart verzorgt. De geestelijke is bereid zijn leven op het spel te zetten om aanwezig te kunnen zijn op een priesterwijding en krijgt Kovac zo ver dat hij hem vergezelt.
20:05Judge Dredd
Actiefilm. In de toekomst zit de mensheid opeengepakt in megasteden die hen beschermen tegen de buitenwereld. De vrede wordt bewaard door de Judges: politie, jury en uitvoerders van de wet tegelijk. Judge Dredd wordt veroordeeld voor de moord op een reporter. Met de hulp van een gevangene die hij zelf veroordeeld heeft, probeert Dredd zijn naam te zuiveren.
21:45The Last Airbender
Avontuurlijke familiefilm. In een mystieke wereld leven verschillende stammen die elk één van de vier elementen beheersen: Vuur, Water, Aarde en Wind. De Avatar is de enige persoon die controle heeft over al deze elementen. Als hij na een aanslag door de Vuurnatie verdwijnt, ontstaat er chaos. Honderd jaar later vinden twee kinderen van de Waternatie een jongen genaamd Aang, vastgevroren in een rots. Aang was destijds weggevlucht voor zijn taak als nieuwe Avatar, maar beseft nu dat hij als de uitverkorene zijn verantwoordelijkheid moet nemen en de Vuurnatie moet verslaan om zo het evenwicht in de wereld te herstellen.
23:2090' Enquêtes
Magazine. "Noël en famille : des fêtes réussies à tout prix."
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |