Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Donderdag 29 jan 2015 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Donderdag 29 jan 2015
op AB3

Eergisteren
24/01/2015
Gisteren
25/01/2015
Vandaag
26/01/2015
Morgen
27/01/2015
Overmorgen
28/01/2015
Donderdag
29/01/2015
Vrijdag
30/01/2015
Begin Programma
01:45H
Franse ziekenhuisreeks. "Une histoire de boîte de nuit."
02:00Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:20Premiers baisers
Franse soap. "Un sweat super sweet." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:45Premiers baisers
Franse soap. "Australian Kiss." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:10Gossip Girl
Amerikaanse dramareeks over de jonge elite van de Upper East Side van New York. "Gossip Girl 3.0."
08:00Gossip Girl
Amerikaanse dramareeks over de jonge elite van de Upper East Side van New York. "B & S, fin de règne."
08:40E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Middleman." Kovac gaat de confrontatie aan met een chirurg over het uitvoeren van extra tests naar interne bloedingen bij een zevenendertigjarige man die werd neergeschoten. Pratt onderzoekt een zwijgzame jongen die een gapende wonde op zijn borstkas heeft. Aangezien het kind geen verklaring kan geven voor de verwonding, wordt maatschappelijk assistente Wendall Meade erbij gehaald. Zij slaagt er evenmin in om de jongen aan het praten te krijgen.
09:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Just as I am." Weaver ontmoet een patiënte die beweert haar biologische moeder te zijn. Ze nemen elkaar direct in vertrouwen en vertellen hun levensverhaal. Maar dan komt het moment dat Weaver aan haar moeder, een overtuigd christen, vertelt dat ze lesbisch is. Jake en Abby verbergen niet langer hun gevoelens voor elkaar.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha hôtesse de l'air." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha chez le dentiste." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha chez le dentiste." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:24Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha en discothèque." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:25Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Un étranger dans la nuit. - Une empreinte dans le sable."
13:30Météo
Weerbericht.
13:35L'insoutenable vérité
Thriller. Een politieagente tracht de moord op haar toekomstige schoondochter op te lossen. Ze is echter onaangenaam verrast wanneer ze ontdekt dat de moordenaar haar eigen zoon blijkt te zijn.
15:00Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "A Murderer Among Us." Een Argentijnse immigrante wordt dood aangetroffen. Ze heeft zelfmoord gepleegd. Haar verdachte man heeft een gewelddadige geschiedenis. Tijdens het onderzoek brengen de detectives de man in verband met nog meer moorden.
15:45Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui gagnait les paris." Frank, de halfbroer van Phoebe, en zijn vrouw Alice hebben Phoebe ervan overtuigd om draagmoeder te worden voor hun liefdeskind. Phoebe wordt nerveus als ze hoort dat de hele procedure ontzettend veel geld kost en de slaagkansen uiterst beperkt zijn.
16:05Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui se gourait du tout au tout." Wanneer het departement waar Rachel werkt wordt opgedoekt, krijgt ze een andere job in de winkel aangeboden. Ze moet klanten begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe outfit. Ze heeft een hekel aan haar nieuwe functie, maar dat verandert als ze de sexy Joshua ontmoet. Na een paar dagen probeert Rachel hem te strikken voor een afspraakje. Na het zien van haar toneelstuk, vermoedt Chandler dat zijn vriendinnetje Kathy een affaire heeft met haar knappe tegenspeler.
16:30Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui n'avait pas le moral." Joey mag samen met filmlegende Charlton Heston meespelen in een nieuwe film. Maar op zijn eerste draaidag overslaapt Joey zich. Hij heeft geen tijd meer voor een douche en moet op de set improviseren. Als Joshua, de sexy klant van Rachel, haar eindelijk uitnodigt voor een afspraakje, vraagt ze Ross om een gunst. Na zijn breuk met Kathy zit Chandler diep in de put. De vrouwen proberen hem er terug bovenop te helpen.
16:55Gossip Girl
Amerikaanse dramareeks over de jonge elite van de Upper East Side van New York. "D'un monde à l'autre."
17:40Gossip Girl
Amerikaanse dramareeks over de jonge elite van de Upper East Side van New York. "B : Bassesse et mesquinerie."
18:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Alone in a Crowd." Kovac en Abby moeten snel handelen als ze het leven van een vijfendertigjarige moeder willen redden. De vrouw werd getroffen door een zware beroerte waardoor ze nu bijna volledig verlamd is. De artsen kunnen de kern van het probleem vrijwel meteen lokaliseren: een bloedklonter in de hersenen van de vrouw blokkeert de normale bloedsomloop in haar lichaam.
19:15E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Here and There." In Irak raakt een jong meisje gewond door een autobom. Omdat de plaatselijke ziekenhuizen niet voldoende zijn uitgerust om haar te helpen, wil dokter Gallant, die gestationeerd is in Irak, het meisje naar het County in Chicago krijgen voor een levensnoodzakelijke behandeling.
20:05Reporters
Reportagemagazine. "L'étonnante vie des gens du voyage."
21:00Reporters
Reportagemagazine. "Braconniers, voleurs de bétails."
22:00Reporters
Reportagemagazine. "Armée de l'Air : guerriers du ciel."
23:40Jean-Marie Bigard au Stade de France
One man show
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |