Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 24 sept 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 24 sept 2014
op AB3

Eergisteren
19/09/2014
Gisteren
20/09/2014
Vandaag
21/09/2014
Morgen
22/09/2014
Overmorgen
23/09/2014
Woensdag
24/09/2014
Donderdag
25/09/2014
Begin Programma
00:35H
Franse komische reeks. "Une histoire de curé."
01:00H
Franse komische reeks. "Une histoire de preuves." Jamel slaagt er zonder moeite in een echte seksbom te verleiden. Aymé vraagt een bewijs van zijn grote geluk, maar dat kan hij jammer genoeg niet geven.
01:20H
Franse komische reeks. "Une histoire de détective."
01:55Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:35Premiers baisers
Franse soap. "Economie de crise." Het feuilleton 'Amour toujours' gaat stoppen. Roger is de wanhoop nabij.
06:55Premiers baisers
Franse soap. "L'accident." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:15Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "Richard in Stars Hollow." Richard is nog maar net op pensioen maar drijft Emily al op stang. Lorelai is dan ook bereid om haar vader een dagje op te vangen in Stars Hollow. Hij werkt hen echter danig op de zenuwen en geeft commentaar op elk aspect van hun leven. Hij verbiedt Rory zelfs om een wagen aan te nemen die Dean voor haar gebouwd heeft.
08:00Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "A Tisket, a Tasket." Rory en Lorelai doen mee met een Stars Hollow traditie, waarbij je een mand met eten moet verzamelen en die moet delen met de hoogste bieder. Dean biedt op Rory's mand maar Lorelai raakt minder gemakkelijk van haar mand vanaf.
08:45E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "A Shift in the Night." Vannacht heerst koning chaos in het ziekenhuis. Overal zitten tientallen patiënten te wachten op behandeling. Mark Greene moet voor de vierde nacht op rij werken en staat er zo goed als alleen voor. Susan Lewis heeft een afspraak met haar advocaat en Douglas Ross zit thuis met een whiplash. Gelukkig is Carter er nog, die nachtdiensten moet kloppen omdat hij enkele dagen geleden alcohol gedronken heeft tijdens de werkuren. De druk op beide artsen is bijna ondraaglijk.
09:30E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Fire in the Belly." John Carter voelt zich bedreigd door Dale Edson, de nieuwkomer die aan Harvard gestudeerd heeft en al verschillende kleine ingrepen heeft uitgevoerd. Bovendien is hij de ex-vriend van Harper. John is vastbesloten om Dale de loef af te steken en vat post aan de operatiekamer. Eerst wordt het slachtoffer van een schietpartij binnengerold. Carter weet precies hoe hij de kogel zal verwijderen, maar de vrouw blijkt al verschillende minuten dood. Met de tweede patiënt heeft hij evenmin succes.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "L'arrivee d'annabelle." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Les petits conseils d'Annabelle." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Le dîner du maire." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:25Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine.
13:30Météo
Weerbericht.
13:35Seattle Superstorm
Sf-film. Als een meteoriet neerstort op aarde ontsnapt er een toxisch produkt dat voor een gigantische storm zorgt in Seattle.
15:05Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Gemini." Wanneer een schizofrene Marilyn Monroefan een aantal moorden pleegt, onderzoeken Goren en Eames de zaak. Ze komen erachter dat iemand anders gebruik maakt van de mentale toestand van de dader.
15:50Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "The Gift." Een sekte verdenkt een vrouw ervan geheime krachten te hebben. Om haar te straffen, vermoorden ze haar zoon.
16:35Météo
Weerbericht.
16:40Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha, animatrice en grande surface." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:45Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Animatrice en grande surface." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:50Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "L'équitation." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:55Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "It Should Have Been Lorelai." Christopher heeft Rory beloofd aanwezig te zijn op het schooldebat waaraan ze samen met Paris actief deelneemt. Christopher daagt op, maar heeft ook zijn vriendin Sherri meegebracht. Voor Lorelai is dat even schrikken, maar ze besluit niet toe te geven aan jaloerse gevoelens. Met een open geest ontvangt ze het stel thuis en gaat ze akkoord dat Rory een avondje gaat stappen met haar potentiële stiefmoeder. Ondertussen besluiten Christopher en Lorelai samen te gaan dineren bij Emily en Richard. Emily is echter totaal van streek wanneer ze verneemt dat Christopher een relatie heeft met Sherri. Ze vindt namelijk dat Lorelai het verdiende om gelukkig te worden met hem.
17:40Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "Lost and Found." Luke is de wanorde in zijn kleine appartement beu en wil graag wat meer privacy met Jess in de buurt. Hij besluit op zoek te gaan naar een nieuwe woning en vraagt Lorelai om raad. Hij staat op het punt om het huurcontract voor een riant appartement te ondertekenen, wanneer hij ontdekt dat Taylor de eigenaar is. Voor Luke is dat reden genoeg om de huur te annuleren. Hij is woedend en gaat naarstig op zoek naar een andere oplossing. Lorelai besluit Jess een tweede kans te geven en laat hem wat klusjes opknappen bij haar thuis. Dat loopt echter uit de hand wanneer Rory het hele huis op stelten zet omdat ze de armband, die Dean voor haar maakte, verloren is.
18:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Fevers of Unknown Origin." Sinds baby Susie aan haar natuurlijke moeder is toegewezen, vlucht Susan in haar werk. Voor haar is dit de enige manier om het gemis te verwerken. De arts levert schitterend werk en dwingt het respect af van Weaver wanneer ze het leven van een vrouw en dat van haar ongeboren kind redt. Greene is woedend als hij de brandwonden van prostituée Loretta ziet. Dit is het werk van de oncoloog, die de vrouw verkeerd heeft behandeld. Carter is teleurgesteld wanneer hij op de afdeling pediatrie moet gaan werken.
19:15E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Take These Broken Wings." Jeanie's ex-man Al voelt zich al een hele tijd niet lekker. Hij heeft voortdurend koorts, krijgt geregeld transpiratie-aanvallen en is kortademig. Hij wil dat deze griep voor eens en altijd bestreden wordt en laat zich opnemen. Maar de testen wijzen uit dat er meer aan de hand is dan influenza. Susan Lewis heeft het er nog altijd moeilijk mee dat Susie aan haar natuurlijke moeder is toegewezen. De arts gaat volledig uit de bol als een mishandelde baby binnengebracht wordt.
20:05Supernanny
Realityreeks.
21:45S.O.S. ma famille a besoin d'aide
Magazine de société "Le S.O.S. de Francine et Laura."
22:50S.O.S. ma famille a besoin d'aide
Magazine de société "Le S.O.S. d'Anne-Marie et Stéphane."
23:55Cauchemar en cuisine
Britse realityreeks. "Mike and Nellie's."
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |