Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Donderdag 04 sept 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Donderdag 04 sept 2014
op AB3

Eergisteren
30/08/2014
Gisteren
31/08/2014
Vandaag
01/09/2014
Morgen
02/09/2014
Overmorgen
03/09/2014
Donderdag
04/09/2014
Vrijdag
05/09/2014
Begin Programma
00:40112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "La jalousie de Mirko."
01:10112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Journée shopping."
01:35112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "L'accident."
01:55Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:30Premiers baisers
Franse soap. "Flip Boy." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:55Premiers baisers
Franse soap. "Flip Boy." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:15Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Cinnamon's Wake." Rory's leraar Max Medina heeft een oogje op Lorelai. Ook Lorelai is niet ongevoelig voor zijn charmes, maar vreest dat haar dochter niet enthousiast zal zijn bij de gedachte dat haar moeder met haar leraar uitgaat. In plaats van Rory er onmiddellijk mee te confronteren, besluit ze te wachten tot de tijd rijp is. Maar ook Rory zelf heeft vlinders in de buik. Ze hult zich net als haar moeder in stilzwijgen rond deze ontluikende liefde. Buurvrouw Babette en haar vriend rouwen om het verlies van hun kat Cinnamon.
08:00Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Rory's Birthday Parties." Rory's verjaardag nadert met rasse schreden. Lorelai wil een leuk feestje organiseren op haar eigen, gestoorde manier. Maar ook oma Emily heeft feestplannen voor haar jarige kleindochter. Zij ziet het echter groots en besluit alle klasgenoten van Rory uit te nodigen. De tiener ziet het echter niet zitten dat ze de festiviteiten met al haar hautaine en onvriendelijke medestudenten moet delen.
08:45E.R.
Amerikaanse dramareeks die zich afspeelt in het County General-ziekenhuis in Chicago. "A Long Day's Journey." Mark Greene probeert tevergeefs een vrouw te helpen die zwaargewond is. Haar twee kinderen wachten in de gang op nieuws. Zowel Greene als Ross weten dat fysiek geweld aan de basis ligt van de kneuzingen van de vrouw, maar ze weten niet wie de dader is. Naarmate de dag vordert en hij een reeks ernstig zieke patiëntjes moet opvangen, wordt Ross moedelozer.
09:30E.R.
Amerikaanse dramareeks die zich afspeelt in het County General-ziekenhuis in Chicago. "Feb 5, '95." Dokter Susan Lewis en Mark Greene redetwisten over een diagnosestelling. Volgens Mark gaat het om een longembolie. Die diagnose levert hem niet alleen felicitaties op van dokter Morgenstern, maar ook een zeer interessant jobvoorstel voor het volgende jaar. Marks echtgenote is daar absoluut niet over te spreken. Wanneer Deb Chen een betere beurt maakt dan hij met haar presentatie en ze door Benton gefeliciteerd wordt, is John Carter verschrikkelijk jaloers. Dokter Ross moet een jongetje verzorgen dat gebeten werd door zijn troetelslang.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:15112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Le pressentiment." Tijdens een routinecontrole op de weg denkt Doreen de mogelijke kidnapper te hebben gevonden van het jonge meisje dat al dagen in het nieuws komt. Doreen is echter niet zeker van haar stuk en beslist om enkel samen met Florian het spoor te volgen. Wanneer hun vermoedens worden bevestigd en ze het meisje in een verlaten loods vinden, wordt de situatie steeds ernstiger. Er is versterking op komst, maar Doreen en Florian moeten zelf ingrijpen om het kind te redden en dit verloopt niet zonder slag of stoot. Peter Wells denkt dat hij multiple sclerose heeft.
12:40Medicopter
Duitse actiereeks. "Pilote automatique." Er vindt een ontploffing plaats in een fabriek en een arbeider wordt zwaargewond. De ontploffing werd veroorzaakt door een giftig chemisch produkt dat per ongeluk op de verkeerde plaats werd afgeleverd. Het warmtegevoelig produkt is ontbrand door de warmte van de zon en heeft een zeer giftige rook ontwikkeld.
13:30Météo
Weerbericht.
13:35Ma fille en danger
Drama. Abby Lord is het slachtoffer van een ontvoering die slecht is afgelopen. De jonge kidnapster is per ongeluk om het leven gekomen. Haar medeplichtige en verloofde slaagt er wel nog in om te ontsnappen met het losgeld. Als ze aan het bekomen is van haar avontuur wordt Abby opnieuw opgeschrikt. Er wordt ingebroken in haar woning en ze meent de kidnapper te herkennen in de inbreker.
15:05Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "The Insider." Lilly Carlyle heeft ruzie met haar vader over een nachtclub waar ze van haar vader niet meer mag komen. De volgende nacht wordt Lily gevonden met het dode lichaam van haar vader. Goren kom erachter dat één van de eigenaren van de nachtclub een undercover FBI agent is en dat hij er misschien iets mee te maken heeft.
15:50Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Semi-Professional." Rechter Dutch Blakemore heeft een overspelige relatie met Emily Trudeau. Als zijn vrouw tijdens een weekendje afwezig is, komt ze hem opzoeken in zijn woning. De dag nadien komt noch hij noch zij opdagen op het gerechtshof. Emily wordt gevonden in een plas bloed in haar keuken. Carver moet het onderzoek doen.
16:35Météo
Weerbericht.
16:40Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha passe son permis." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:45Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha jardine." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:50Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha passe des castings." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:55Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Kiss and Tell." Rory wordt voor het eerst gezoend door Dean en rent meteen naar Lane om haar het nieuws te vertellen. Ze durft het echter niet aan Lorelai te vertellen, omdat ze bang is dat zij er niet blij mee zal zijn. Wanneer Lorelai dit ontdekt, wil ze op een nogal vreemde manier bewijzen dat ze het toch geweldig vindt.
17:40Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Love and War and Snow." Lorelai kijkt volop uit naar de eerste sneeuw. Ze is er immers van overtuigd dat er haar iets leuks gaat overkomen. Wanneer Max Medina met autopech langs de weg staat en Rory een avond doorbrengt bij haar grootouders, lijkt dat voor haar het geknipte moment om hun ontluikende liefde kracht bij te zetten. Lorelai is van plan er een gezellige, romantische avond van te maken. Intussen probeert Rory het zo gezellig mogelijk te maken bij oma en opa. Lane mist een goeie babbel met haar boezemvriendin Rory en wijst haar bijgevolg op haar tekortkomingen als hartsvriendin.
18:25E.R.
Amerikaanse dramareeks die zich afspeelt in het County General-ziekenhuis in Chicago. "Make of Two Hearts." Susan Lewis voelt zich zeer ongemakkelijk wanneer haar oude vijand, dokter Kayson, haar voor een romantisch diner uitnodigt. Alhoewel de man getrouwd is, verbergt hij zijn belangstelling voor Susan niet. Dokter Ross en verpleegster Carol Hathaway trekken zich het lot van de jonge Russische Tatiana aan, een meisje dat nauwelijks enkele dagen in de States is en geen Engels spreekt. Haar adoptiemoeder lijkt erg overstuur en laat haar alleen achter in het ziekenhuis. Uit de onderzoeken blijkt dat Tatiana aids heeft. Diana's zoon, Jake, beweert appendicitis te hebben, in de hoop dat zijn toestand dokter Ross en zijn moeder zal samenbrengen.
19:15E.R.
Amerikaanse dramareeks die zich afspeelt in het County General-ziekenhuis in Chicago. "The Birthday Party." Benton probeert iemand te vinden die zijn shift wil overnemen, zodat hij het verjaardagsfeest van zijn moeder kan bijwonen. Hij staat onder enorme druk, zowel van zijn baas, dokter Hicks, als van zijn zus en schoonbroer. Carter, die denkt dat Benton zelf verjaart en die hoopt - net als Deb - volgend jaar te mogen terugkeren naar de dienst, organiseert in alle stilte een feestje voor zijn "goeroe". Ondertussen zet dokter Ross zijn carrière op het spel wanneer hij zijn zelfbeheersing verliest en uitvliegt tegen een mishandelende vader. Hij en Carol moeten bovendien afscheid nemen van de jonge Tatiana, die naar een aidskliniek voor kinderen wordt overgeplaatst.
20:05Reporters
Reportagemagazine. "Marseille : la police peut-elle gagner la guerre contes les caïds."
21:30Reporters
Reportagemagazine. "Fête, alcool, démesure : les rois de la nuit."
23:05Reporters
Reportagemagazine. "Insécurité routière, la traque aux chauffards."
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |