Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Dinsdag 04 nov 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Dinsdag 04 nov 2014
op AB3

Eergisteren
30/10/2014
Gisteren
31/10/2014
Vandaag
01/11/2014
Morgen
02/11/2014
Overmorgen
03/11/2014
Dinsdag
04/11/2014
Woensdag
05/11/2014
Begin Programma
00:45112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Ma meilleure ennemie."
01:10112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Jalousie."
01:40112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Trop de pression."
01:55Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:20Premiers baisers
Franse soap. "Alerte." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:45Premiers baisers
Franse soap. "Chômage." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:10Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "Tippecanoe and Taylor Too." Taylor werkt iedereen op de heupen. Jackson is zodanig kwaad op Taylor dat hij zichzelf opwerpt als kandidaat-dorpsvertegenwoordiger. Sookie en Lorelai gooien zich meteen in de verkiezingsstrijd en beginnen volop stemmen te ronselen voor Jackson. Terwijl Lane overweegt Zach te vertellen dat ze een oogje op hem heeft, worstelt Rory zich door een nieuwe relatiecrisis met Dean.
08:00Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "We Got Us a Pippi Virgin!." Lorelai denkt dat een dubbeldate met Rory en Dean de manier is om haar moeizame verstandhouding met Dean te verbeteren. De avond krijgt echter een akelig sfeertje als Luke laat blijken dat hij Dean niet goed genoeg vindt voor Rory. Richard werpt zich op een nieuwe hobby en Emily koopt een gepantserde kamer. Lorelai laat Luke kennismaken met Pippi Langkous.
08:40E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "La tempête."
09:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "La tempête."
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha au ski." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha au ski." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:19Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha au ski." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Sans pitié. - La roue de l'infortune."
13:25Météo
Weerbericht.
13:30Deceit
Drama. Ellen Richmond is een brave moeder en vrouw van Harry, een zakenman uit Suffolk. Als Harry vermist raakt op zee, raakt Ellen helemaal het noorden kwijt. Na lange tijd heeft ze haar verdriet verwerkt en komt haar leven weer op gang. Dan ontdekt ze dat de man die ze jarenlang kende en liefhad, niet de persoon was waarvoor hij zich uitgaf.
15:00Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Eosphoros." Wanneer Goren en Eames de dood van een prominente atheïste onderzoeken, komen ze er achter dat dit delict dicht bij huis is begonnen.
15:45Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Wasichu." Logan en Barek onderzoeken de moord op Paula Kendall, een geheim agente, die dood is aangetroffen in haar huis. Ze verdenken de man van het slachtoffer, die ernstige problemen had met enkele klanten van een casino.
16:30Météo
Weerbericht.
16:35Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha au tribunal." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:40Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha au tribunal." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:45Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha dans tous ses états." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:50Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha dans tous ses états." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:55Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "Norman Mailer, I'm Pregnant!." Danny is jaloers wanneer een artikel van Glenn wordt opgenomen in de New York Times. Christopher belt Lorelai in paniek op met het nieuws dat Sherry naar Parijs verhuist.
17:40Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "You Jump, I Jump, Jack." Rory gaat volledig op in haar krantenartikel rond de geheime Yale-club. Met de hulp van Logan neemt ze zelfs deel aan een van de activiteiten. Aanvankelijk stelt ze zich wat terughoudend op omwille van haar taak als journaliste, maar gaandeweg beseft ze dat ze dit eigenlijk allemaal heel leuk vindt. Ook Logans gezelschap stelt ze zeer op prijs. Hierdoor staat ze nauwelijks stil bij het feit dat zij haar vriend Dean al een hele tijd niet meer heeft gezien. Emily en Richard ontdekken dat Lorelai een relatie heeft met Luke. Ze willen hem dan ook zo snel mogelijk ontmoeten. Lorelai ziet dat totaal niet zitten, maar Luke is optimistisch. Tot Emily begint over onhygiënische diners en Richard hem wil leren golfen.
18:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Middle of Nowhere." Peter gaat in op het voorstel van Romano om twee weken in Minnesota te gaan werken en zo extra geld te verdienen. Jammer genoeg krijgt hij net voor zijn vertrek de boodschap dat hij niet naar Minnesota, maar naar een godvergeten plaats in Mississippi moet gaan waar het ziekenhuis amper twee kamers telt. Peter krijgt af te rekenen met racisme, moet een moeilijke bevalling in goede banen leiden en moet noodgedwongen onorthodoxe materialen gebruiken om twee vissers te redden.
19:15E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Sticks and Stones." Carter moet noodgedwongen het stuur van de ziekenwagen overnemen en zonder het te beseffen rijdt hij een jongen aan. Later die dag schiet een maffiabaas op een paramedicus omdat hij op zoek is naar de roekeloze bestuurder van de ambulance. Carol heeft Dougs vertrek nog steeds niet verwerkt. Bovendien ontdekt ze dat ze zwanger is van hem.
20:05The Whole Nine Yards
Actiekomedie. Nicholas "Oz" Oseransky is tandarts in de buitenwijken van Montreal. Zijn nieuwe buurman Jimmy "de tulp" Tudeski is een (ex-)huurmoordenaar die op de vlucht is voor de maffia uit Chicago. Ondanks al hun verschillen, hebben Oz en Jimmy iets gemeen: ze hebben beiden een huurmoordenaar achter zich aan. Voor Jimmy is het ontwijken van een stel huurmoordenaars kinderspel. Maar voor Oz is het een geheel nieuwe ervaring.
21:40Flashdance
Muzikaal drama. Alex Owens heeft geen gemakkelijk leven. Ze werkt overdag als lasser op een werf en 's nachts is ze danseres in een nachtclub. Ze droomt hardop van een carrière als professionele danseres en na lang nadenken besluit ze haar kans te wagen op de dansacademie. Maar het contact met de andere kandidates is een ware foltering voor haar. Ze vlucht weg en stort zich in de armen van Nick, haar werkgever.
23:15Metal Tornado
Avonturenfilm. Na jaren onderzoek wordt er een uitvinding getest die de wereld oneindig van energie kan voorzien. Alles loopt uit de hand wanneer deze energie een reuzetornado ontketent.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |