Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 05 okt 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 05 okt 2014
op AB3

Eergisteren
30/09/2014
Gisteren
01/10/2014
Vandaag
02/10/2014
Morgen
03/10/2014
Overmorgen
04/10/2014
Zondag
05/10/2014
Maandag
06/10/2014
Begin Programma
00:35112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Adultère à risque."
01:05112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "La morsure de serpent."
01:30112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "La fête du service."
01:55Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:15Premiers baisers
Franse soap. "Nounours." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:40Premiers baisers
Franse soap. "Le jumelage." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:10Christie's Revenge
Misdaadfilm. Christie Coleman is 19 jaar maar heeft al een moeilijk leven achter de rug. Nadat haar moeder scheidde van haar vader Richard, was zij de enige die bij hem bleef ondanks dat alles in zijn leven bergafwaarts leek te gaan. Christie was slechts 16 toen zij het lichaam van haar vader vond die zichzelf had doodgeschoten. Kort vóór zijn zelfmoord ving Christie een gesprek op van hem met zijn succesvolle broer Ray die hem weigerde geld te lenen. Zij zweert op een goede dag wraak te nemen op de man die zij verantwoordelijk acht voor de dood van haar vader: oom Ray!
08:45Judicial Indiscretion
Drama. De nominatie van rechter Monica voor het Hooggerechtshof komt in gevaar door een charismatische vreemdeling.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Jeu de piste." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Bon départ." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "L'angoisse de la séparation. - Amours contrariés."
13:20Météo
Weerbericht.
13:30Flubber
Komedie. De verstrooide professor Brainard geeft les aan de universiteit, maar besteedt het meeste van zijn tijd aan het uitvinden van rare gadgets. Hij is erg vergeetachtig en is voortdurend de kluts kwijt, zo erg zelfs dat hij zijn verloofde Sara al twee keer voor het altaar liet staan. Samen met zijn vliegende robot Weebo, die verliefd op hem is, werkt hij in zijn kelder aan een substantie met een revolutionaire kracht. Deze uitvinding zou wel eens de financiële problemen van de universiteit van Medfield, waar hij les geeft en waarvan Sara de directrice is, kunnen oplossen.
15:00Perdus dans la tempête
Drama gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Jim en Suzanne zijn al geruime tijd getrouwd en raakten door de jaren heen vervreemd van elkaar. Wanneer ze samen een uitstap maken met een sneeuwscooter, komen ze vast te zitten in een sneeuwstorm. In hun hachelijke situatie worden ze extra met elkaar geconfronteerd en dat dwingt hen om eens bij de dingen stil te staan en na te denken over hun relatie. Thuis wacht hun dochter Taryn ongeduldig op nieuws van de reddingsdiensten. Zullen ze erin slagen om haar ouders terug te vinden voor het te laat is?
16:25Météo
Weerbericht.
16:30Supernanny
Realityreeks.
18:10Tous ensemble
Realityreeks waarin een gezin wordt geholpen bij het realiseren van hun droom. "Nadia et ses deux filles." Elke week gaat Marc Emmanuel langs bij een familie die op een of ander manier vast is komen te zitten en helpt hen bij het realiseren van hun droom.
18:55Tous ensemble
Realityreeks waarin een gezin wordt geholpen bij het realiseren van hun droom. "Natacha et ses quatre enfants." Elke week gaat Marc Emmanuel langs bij een familie die op een of ander manier vast is komen te zitten en helpt hen bij het realiseren van hun droom.
19:40Cauchemar en cuisine
Britse realityreeks. "Burger Kitchen (1/2)."
20:3090' Enquêtes
Magazine. "Pigalle : les secrets d'un quartier chaud."
22:0590' Enquêtes
Magazine. "Petite délinquance : quand la police veille sur la ville."
23:40Reporters
Reportagemagazine. "Ils sont médecins au SAMU (1/2)."
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |