Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 29 april 2015 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 29 april 2015
op AB3

Eergisteren
24/04/2015
Gisteren
25/04/2015
Vandaag
26/04/2015
Morgen
27/04/2015
Overmorgen
28/04/2015
Woensdag
29/04/2015
Donderdag
30/04/2015
Begin Programma
00:20Adam recherche Eve
Téléréalité "Preciosa, Jonathan et Roxanne."
01:15WWE Main Event
Sport.
02:00Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:30Premiers baisers
Franse soap. "La rescapée." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:50Premiers baisers
Franse soap. "La chance d'une vie." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:15Dr. Quinn, Medicine Woman
Amerikaanse dramareeks over een vrouwelijke dokter in een Wild West-pionierstadje. "Pilote." Dr. Michaela Quinn, een vrouwelijke arts uit Boston, verhuist na het overlijden van haar vader van de stad naar het kleine plaatsje Colorado Springs en besluit hier een eigen praktijk op te zetten.
08:00Dr. Quinn, Medicine Woman
Amerikaanse dramareeks over een vrouwelijke dokter in een Wild West-pionierstadje. "Pilote." Dr. Michaela Quinn, een vrouwelijke arts uit Boston, verhuist na het overlijden van haar vader van de stad naar het kleine plaatsje Colorado Springs en besluit hier een eigen praktijk op te zetten.
08:40Navy NCIS
Amerikaanse actiereeks. "Bulldog."
09:25Navy NCIS
Amerikaanse actiereeks. "Oeil pour oeil."
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:05Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "L'arrivée de Simon." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Au service de Simon." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Les clients anglais." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Les clients anglais." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:30Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Du sang sur l'insigne."
13:25Météo
Weerbericht.
13:30Metal Tornado
Avonturenfilm. Na jaren onderzoek wordt er een uitvinding getest die de wereld oneindig van energie kan voorzien. Alles loopt uit de hand wanneer deze energie een reuzetornado ontketent.
15:05Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Yesterday." Tijdens de verkoop van een huis wordt na twintig jaar het lichaam van een vrouw gevonden. Het huis is eigendom van twee broers, maar zij beweren niets met de moord te maken te hebben.
15:50Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui remplace celui qui part." Phoebe wordt ontdekt door een platenproducer die een video voor haar hit 'Smelly Cat' wil maken. Monica is niet zo gelukkig dat Ross weer de vloer plat loopt bij haar. Joey overweegt om weer bij Chandler te gaan wonen, maar die blijkt al een nieuwe huisgenoot te hebben gevonden.
16:10Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui disparait de la série." Monica en haar nieuwe vriend Richard hebben hun eerste ruzie wanneer hij hoort over haar vroegere vriendjes. Ross en Rachel kampen met hetzelfde probleem. Intussen dreigt Joey zijn job te verliezen door een opmerking van hem in een tijdschrift. Eddie werkt op de zenuwen van Chandler.
16:35Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui ne voulait pas partir." Chandler onderneemt verschillende pogingen om van zijn flatgenoot verlost te raken, maar Eddie wil niet wijken. Intussen krijgt Joey de ene rekening na de andere binnen en hij besluit om een bijrolletje aan te nemen om zijn rekeningen te kunnen betalen.
17:00Dr. Quinn, Medicine Woman
Amerikaanse dramareeks. "L'épidémie."
17:45Dr. Quinn, Medicine Woman
Amerikaanse dramareeks. "The Visitor." Mike is verrast als ze bezoek krijgt van haar moeder, die ze al enkele jaren niet meer gezien heeft. Aanvankelijk is ze niet zo gesteld op het leven in het Wilde Westen en behandelt ze Mike, haar kinderen en de dorpelingen zeer koel. Dan beseft de vrouw dat ze de relatie met haar dochter niet wil vertroebelen.
18:30Navy NCIS
Amerikaanse actiereeks. "Beauté volée."
19:15Navy NCIS
Amerikaanse actiereeks. "La théorie du complot."
20:05Supernanny
Realityreeks.
21:45Supernanny
Realityreeks.
23:20Adam recherche Eve
Téléréalité "Lilou, Johann et Alexandre."
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |