Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Dinsdag 23 dec 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Dinsdag 23 dec 2014
op AB3

Eergisteren
18/12/2014
Gisteren
19/12/2014
Vandaag
20/12/2014
Morgen
21/12/2014
Overmorgen
22/12/2014
Dinsdag
23/12/2014
Woensdag
24/12/2014
Begin Programma
00:55H
Franse humoristische ziekenhuisreeks. "Le manuscrit." Een patient met zelfmoordneigingen vertrouwt zijn manuscript toe aan Aymé die zich haast een andere lezer voor hem te vinden, Sabri in dit geval. Maar Sabri verliest het manuscript.
01:20H
Franse humoristische ziekenhuisreeks. "Une belle maman." De moeder van Clara ziet Aymé wel zitten en begint met hem te flirten, tot grote spijt van Clara, die stiekem ook een boontje heeft voor de jongeman.
02:00Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:20Premiers baisers
Franse soap. "Rentrée nostalgique." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:45Premiers baisers
Franse soap. "Formidable." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:10Gossip Girl
Amerikaanse dramareeks over de jonge elite van de Upper East Side van New York. "The Grandfather: Part II." Olivia is te gast in de latenightshow van Jimmy Fallon. Ze vertelt iets waar ze onmiddellijk spijt van heeft en probeert dit voor Dan te verbergen.
08:00Gossip Girl
Amerikaanse dramareeks over de jonge elite van de Upper East Side van New York. "They Shoot Humphreys, Don't They?." Dan is overstuur wanneer hij verneemt dat Olivia erover nadenkt om de school te verlaten.
08:40E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "The Letter." Op de spoedafdeling loopt een fax van dokter Green binnen waarin hij zijn waardering voor zijn collega's uit. Iedereen is met verstomming geslagen wanneer dokter Corday op de laatste pagina laat weten dat Mark ondertussen is gestorven. Het verlies valt iedereen zwaar en vooral Susan en Kerrie beseffen dat ze een dierbare vriend verloren hebben.
09:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "On the Beach." Terwijl iedereen op de spoedafdeling rouwt om het overlijden van Mark Greene, blikken ze terug op de momenten die Marks dood voorafgingen: Mark wil de tijd die hem nog rest doorbrengen met zijn 14-jarige dochter Rachel en haar helpen bij de moeilijke en rebelse fase in haar leven die ze doormaakt. Hij neemt haar mee naar Hawaï waar hij opgegroeid is en tracht haar zoveel mogelijk bij te brengen over zijn en haar kindertijd. De tumor krijgt hem echter steeds meer in zijn greep en na een hevige aanval reizen Elizabeth en Ella naar Hawaï om hem bij te staan.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Kermesse." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha a la reception." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:19Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Un mafieux au gîte." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Un écran de fumée. - Vies antérieures."
13:25Météo
Weerbericht.
13:30The Mrs. Clause
Drama. Sophie, getrouwd en moeder van drie kinderen, is altijd druk in de weer met haar professionele en persoonlijke bezigheden. Ze neemt haar kinderen mee naar de kerstman in het lokale winkelcentrum. Daar beseft ze dat ze haar leven moet veranderen.
14:55Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Faith." Als een rijke publicist wordt vermoord, leidt het spoor de detectives naar een jonge ambitieuze schrijver.
15:40Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui avec Georges." Als laat verjaardagsgeschenk nemen Joey en Chandler Ross mee naar een hockeywedstrijd. Helaas valt de wedstrijd samen met de dag dat Ross en zijn ex-vrouw voor het eerst seks hadden met elkaar. Rachel ontvangt haar eerste loonbriefje en is teleurgesteld wanneer ze ziet hoe weinig ze verdient. Phoebe blijft een nachtje bij Rachel en Monica slapen. Ze bestelt een pizza, maar krijgt per vergissing een pizza die bij een topfunctionaris van president Clinton moest worden afgeleverd.
16:05Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui lave plus blanc." Wat eerst een saaie zaterdagavond leek te worden, brengt onverwacht de nodige spanning voor de zes vrienden. Phoebe en Chandler steunen elkaar wanneer ze allebei een punt zetten achter hun relatie. Joey loopt toevallig een vroegere vriendin tegen het lijf en hij vindt haar nog steeds even aantrekkelijk. Om haar te strikken voor een nieuwe afspraak zet hij een plannetje op. Rachel en Ross doen intussen samen de was.
16:30Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui est verni." Nadat Joey de rol van Sigmund Freud heeft vertolkt in een lowbudgettoneelstuk mag hij stand-in zijn voor Al Pacino in diens nieuwe film. Maar hij krijgt de bons omdat hij aan overacting zou doen. Intussen laat Ross zijn conservatieve houding varen en probeert hij een meer opwindende persoonlijkheid te ontwikkelen. In een eerste poging om zijn nieuwe imago waar te maken vraagt hij Rachel mee uit naar het circus. Chandler denkt dat zijn wildste fantasieën werkelijkheid worden wanneer hij een affaire begint met een knappe, gehuwde vrouw die enkel seks wil en geen relatie. En iedereen probeert om te gaan met Monica's obsessie voor orde en organisatie.
16:50Météo
Weerbericht.
16:55Gossip Girl
Amerikaanse dramareeks over de jonge elite van de Upper East Side van New York. "The Last Days of Disco Stick." Blair wil indruk maken op de leden van het theatergezelschap van de universiteit. Ze gebruikt al haar connecties om een concert van Lady Gaga te organiseren.
17:40Gossip Girl
Amerikaanse dramareeks over de jonge elite van de Upper East Side van New York. "Telle mère, telle S."
18:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Lockdown." De dag begint hectisch op de spoedafdeling nadat een bus met bejaarden een ongeluk kreeg en er een personeelstekort is omdat Weaver zich ziek meldt. In de drukte merkt het verplegend personeel pas na een tijdje dat er twee kinderen in de wachtzaal zitten die alle symptomen vertonen van een uiterst besmettelijke pokkensoort. De hele afdeling wordt in quarantaine geplaatst en Susan en Gallant hebben alle moeite om de aanwezige patiënten kalm te houden.
19:15E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Théorie du chaos."
20:05Snow Dogs
Komedie. Ted Brooks, een tandarts uit het zonnige Miami, krijgt op een dag een brief waarin staat dat hij geadopteerd werd en dat zijn biologische moeder overleden is. Hij is haar enige erfgenaam, maar om zijn erfenis in ontvangst te nemen moet Ted naar Alaska trekken. Daar aangekomen blijkt de erfenis te bestaan uit een span ondeugende sledehonden.
21:40Hellboy II : Les légions d'or maudites
Actiefilm. Het lot van de mensheid hangt aan een zijden draadje wanneer een mythische prins een leger van bovennatuurlijke wezens optrommelt om ten strijde te trekken tegen de mensenwereld. Het is aan Hellboy om het op te nemen tegen deze genadeloze dictator. De held met horens en zijn team van paranormale buitenbeentjes betreden de onzichtbare magische wereld, waar fantasiewezens tastbaar worden. De lompe Hellboy, met beide werelden bekend, maar in geen van beide geaccepteerd, moet kiezen tussen zijn vertrouwde leven en een onbekende toekomst die lonkt.
23:35Urgency
Téléfilm de suspense
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |