Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Maandag 28 april 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Maandag 28 april 2014
op AB3

Eergisteren
23/04/2014
Gisteren
24/04/2014
Vandaag
25/04/2014
Morgen
26/04/2014
Overmorgen
27/04/2014
Maandag
28/04/2014
Dinsdag
29/04/2014
Begin Programma
00:25Alerte Cobra
Série policière "La vie cachée de Boris."
01:15Bingoal TV
Jeu
02:10Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:25H
Franse ziekenhuisreeks. "Une histoire de livre."
06:50112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "La crise de jalousie de trop."
07:15Beverly Hills
Amerikaanse reeks over rijke jongelui die school lopen in West Beverly High School. "Si j'avais un marteau." Professor Randall eist dat Steve en Brandon van school worden gestuurd.
08:00Beverly Hills
Amerikaanse reeks over rijke jongelui die school lopen in West Beverly High School. "Le jour du jugement." Steve geeft toe dat hij plagiaat heeft gepleegd. Brandon weigert en moet voor de commissie van de universiteit verschijnen.
08:45Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Always a Godmother, Never a God." Lorelai mist Rory en tracht haar te bellen, maar ontdekt dat haar nummer niet meer in gebruik is. Sookie vraagt aan Lorelai en Rory om peettantes te worden van haar twee kinderen, in de hoop dat ze hun ruzie dan zullen bijleggen. Helaas lost dit niets op, want de twee blijven ruziën. Logans vader verwacht dat hij dit jaar afstudeert en mee in de familiezaak stapt.
09:25Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "We've Got Magic to Do." Rory organiseert een geweldig feest voor Emily's vereniging DAR. Richard heeft een confrontatie met de vader van Logan en Emily heeft nog een grotere aanvaring met de moeder van Logan over Rory's relatie met de jongen. Lorelai doet een beroep op haar vader Richard voor een verzekeringskwestie en vraagt waarom Rory nog steeds niet naar Yale is teruggekeerd.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Trahison."
12:35Quatre mariages pour une lune de miel
Realityreeks waarin vier bruiden elkaars huwelijksdag beoordelen.
13:25Météo
Weerbericht.
13:30Nicole et Martha
Drama. Martha lijdt aan een vorm van autisme en voor haar is de wereld een groot spel. Ze is een wiskundig genie, maar kan niet voor zichzelf zorgen.
14:55Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
Duitse misdaadreeks. "Le point de non-retour."
15:45Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Jean-Marc Morandini au gîte." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
15:50Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "La nouvelle femme de ménage." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
15:55Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha refait la déco." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:00Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha refait la déco." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:05Météo
Weerbericht.
16:10Beverly Hills
Amerikaanse reeks over rijke jongelui die school lopen in West Beverly High School. "Plaisir d'offrir." Het is Kerstdag en Kelly wacht vol ongeduld op haar vader. Als er gebeld wordt, staat er een jong meisje voor de deur die zegt haar halfzus te zijn.
16:55Beverly Hills
Amerikaanse reeks over rijke jongelui die school lopen in West Beverly High School. "Spéculation." Er wordt een 'werkdag' georganiseerd op de universiteit. Verschillende firma's doen mee om eventuele toekomstige werknemers te recruteren.
17:407 à la maison
Amerikaanse dramareeks. "Une question de confiance." Mary wil koste wat het kost met Robbie naar de bioscoop gaan, maar weet haar ouders enkel te overhalen door Lucy en Robbies broer Rick mee te vragen. Eric vertrouwt het hele zaakje niet. Bovendien maakt hij zich zorgen om Simon en zijn vriend Nigel.
18:30Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Stars Hollow revue et renommée."
19:15Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Twenty-One Is the Loneliest Number." Lorelai weigert te luisteren naar Richard, die een plan heeft verzonnen om Rory terug naar school te krijgen. Rory en Lorelai zijn allebei verdrietig wanneer ze niet bij elkaar zijn op Rory's eenentwintigste verjaardag. Emily besluit daarom een verjaardagsfeest te organiseren. Richard en Emily komen erachter dat Rory en Logan samen hebben geslapen.
20:05Bad Boys
Misdaadkomedie. Verstokte vrijgezel Mike Lowrey en familieman Marcus Burnett maken deel uit van de narcoticabrigade in Miami. Wanneer een lading in beslag genomen drugs ter waarde van 100 miljoen dollar uit hun politiebureau wordt gestolen, krijgen ze 72 uur de tijd om die terug te vinden. Om de enige getuige van de diefstal aan de praat te krijgen, moeten ze noodgedwongen van identiteit wisselen.
22:00Catch américain Raw
Catch.
23:40WWE Main Event
Sport.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |