Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 23 april 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 23 april 2014
op AB3

Eergisteren
18/04/2014
Gisteren
19/04/2014
Vandaag
20/04/2014
Morgen
21/04/2014
Overmorgen
22/04/2014
Woensdag
23/04/2014
Donderdag
24/04/2014
Begin Programma
00:35Tous ensemble
Realityreeks waarin een gezin wordt geholpen bij het realiseren van hun droom. "Christelle et Jérôme." Elke week gaat Marc Emmanuel langs bij een familie die op een of ander manier vast is komen te zitten en helpt hen bij het realiseren van hun droom.
01:20Programme interactif
Interactief programma.
06:25H
Franse ziekenhuisreeks. "Une histoire d'uniforme."
06:50112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Réglements de compte."
07:15Beverly Hills
Amerikaanse reeks over rijke jongelui die school lopen in West Beverly High School. "Le grand pardon." Kenny geeft Valerie een luxueuse kamer in een hotel aan. Zo kunnen ze elkaar meer en in betere omstandigheden zien.
08:00Beverly Hills
Amerikaanse reeks over rijke jongelui die school lopen in West Beverly High School. "Crémaillère." De relatie tussen Kenny en Valerie verslechtert. Valerie wil dat haar minnaar scheidt. David nodigt al zijn vrienden uit in zijn villa op de heuvels van Hollywood.
08:45Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "How Many Kropogs to Cape Cod ?." Rory begint aan haar eerste dag als stagiaire op de redactie van een van de Huntzberger-kranten. Ze krijgt de opdracht om het werk van Mitchum Huntzberger, Logans vader, een hele dag te volgen. Emily en Richard besluiten Logan uit te nodigen voor een familiediner. Wanneer Lorelai dat verneemt wil ze er dolgraag bij zijn, maar daarvoor zou ze eerst terug 'vrede' moeten sluiten met haar moeder. Ondertussen maken Emily en Richard al wilde plannen over de kleinkinderen die Rory en Logan ooit zullen hebben. Luke heeft grootse verhuisplannen en zoekt wanhopig naar een moment om dit aan Lorelai duidelijk te maken.
09:25Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "Blame Booze and Melville." Lorelai is dolblij wanneer het artikel over de Dragonfly Inn gepubliceerd wordt in een toonaangevend hotel-tijdschrift. Ze heeft in het interview echter nogal wat 'respectloze' uitspraken gedaan over haar moeder Emily en ze vreest dat deze haar dit absoluut niet in dank zal afnemen. Net wanneer Rory en Lorelai een feestje willen organiseren voor Sookie, moet deze in allerijl door Jackson naar het ziekenhuis gebracht worden voor een vroegtijdige bevalling. Lorelai vreest dat ze na een wild en dronken nachtje met Luke, mogelijk zelf zwanger is geraakt.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Kevin, le sauveur."
12:35Quatre mariages pour une lune de miel
Realityreeks waarin vier bruiden elkaars huwelijksdag beoordelen.
13:25Météo
Weerbericht.
13:30L'aventure de Noël
Telefilm.
14:55Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
Duitse misdaadreeks. "Le lièvre et la tortue."
15:45Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Les inédits du samedi." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
15:50Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Crève au gîte." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
15:55Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Visite médicale." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:00Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Journée télé." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:05Météo
Weerbericht.
16:10Beverly Hills
Amerikaanse reeks over rijke jongelui die school lopen in West Beverly High School. "Soirée d'Halloween." Donna nodigt Cliff uit voor het Halloweenfeest. Als Kenny verneemt dat Valerie in verwachting is, verlaat hij haar.
16:55Beverly Hills
Amerikaanse reeks over rijke jongelui die school lopen in West Beverly High School. "Tout ce qu'on fait par amour." David maakt zich klaar voor de begrafenis van zijn grootvader. Hij voelt zich schuldig en slecht in zijn vel omdat hij niet aanwezig was op diens laatste verjaardag.
17:407 à la maison
Amerikaanse dramareeks. "La peinture murale." Mary is dolgelukkig omdat ze tijdens haar gemeenschapswerk een leuke jongen heeft leren kennen. Ze wil echter niet dat haar ouders dit te weten komen en neemt enkel Lucy in vertrouwen. Maar het duurt niet lang eer pa Eric haar "geheimpje" achterhaalt.
18:30Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte relatie tussen een moeder en haar dochter. "A House Is Not a Home." Rory en Logan worden gearresteerd door de politie nadat ze een nachtelijke tocht maakten met de boot van iemand anders. Lorelai schrikt zich een hoedje en is behoorlijk kwaad op haar rebelse dochter. Haar verbazing is groot wanneer blijkt dat Rory's destructieve gedrag alles te maken heeft met het feit dat Mitchum Huntzberger haar heeft verteld dat hij haar geen goede journaliste vindt. Plots verliest Rory alle geloof in haar studies op Yale en haar toekomstplannen. Lorelai is ten einde raad en stapt zelfs naar haar ouders om hulp te vragen.
19:15Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "New and Improved Lorelai." Lorelai en Luke beginnen hun toekomst samen te plannen, maar Luke schaamt zich wanneer iedereen te weten komt dat Lorelai hem ten huwelijk heeft gevraagd. Lorelai heeft het er moeilijk mee dat Rory haar studies in Yale opgeeft en bij Richard en Emily gaat wonen. Ze vindt dat haar ouders haar dan maar moeten opvoeden. Richard huurt een topadvocaat in om de zaak van Rory, die een zeilboot had gestolen, te behandelen, maar de strenge rechter geeft Rory een alternatieve straf van 300 uren vrijwilligerswerk. Logan, Rory's lief, organiseert voor haar een feestje met een gepast thema.
20:05Florence Foresti fait des sketches à La Cigale
Show.
21:40Franck Dubosc "Romantique"
One-man-show.
23:50Tous ensemble
Realityreeks waarin een gezin wordt geholpen bij het realiseren van hun droom. "Coralie et Cédric." Elke week gaat Marc Emmanuel langs bij een familie die op een of ander manier vast is komen te zitten en helpt hen bij het realiseren van hun droom.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |