Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 04 maart 2015 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 04 maart 2015
op AB3

Eergisteren
27/02/2015
Gisteren
28/02/2015
Vandaag
01/03/2015
Morgen
02/03/2015
Overmorgen
03/03/2015
Woensdag
04/03/2015
Donderdag
05/03/2015
Begin Programma
00:10Tous ensemble
Realityreeks waarin een gezin wordt geholpen bij het realiseren van hun droom. "Sandrine et ses deux enfants." Elke week gaat Marc Emmanuel langs bij een familie die op een of ander manier vast is komen te zitten en helpt hen bij het realiseren van hun droom.
01:00112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Heiko, superstar."
01:25112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "La flamme intérieure."
02:00Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:30Premiers baisers
Franse soap. "Plus on est de fous." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:50Premiers baisers
Franse soap. "Un baiser de cinéma." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:157 à la maison
Dramareeks. "Premier jour aux urgences." Matt en Sarah beginnen aan hun eerste dag als medische studenten op de spoedafdeling. Ze houden voor hun collega's verborgen dat ze een getrouwd stel zijn. Ze proberen beiden een goede eerste indruk na te laten, maar vooral voor Matt wordt dat een beproeving. Bovendien proberen zijn ouders, broers en zussen hem om de haverklap op zijn nieuwe gsm te bereiken.
08:007 à la maison
Dramareeks. "Le choix des mots." Kevins ex-vrouw Mindy is in Glenoak. Ze wil dolgraag met Kevin én Lucy gaan eten om zijn nieuwe vrouw te leren kennen. Kevin durft Lucy hiervan niet op de hoogte te brengen en wanneer hij het uiteindelijk wél doet, doet hij dat op een zeer stuntelige manier waardoor Lucy meteen wantrouwig is. Martins tante verhuist naar New York. Ze wil hem vragen met haar mee te gaan, maar beseft dat hij zijn nieuwe vrienden niet graag achterlaat. Eric zorgt voor een alternatieve oplossing.
08:45E.R.
Amerikaanse dramareeks die zich afspeelt in het County General-ziekenhuis in Chicago. "I Don't." Luka nodigt zijn vrienden en collega's uit voor een etentje, althans dat denken ze. Hij heeft een feestzaal versierd en voor een priester gezorgd en wil er onaangekondigd met Abby trouwen! Eén probleem: ook voor Abby is het een verrassing. Ze is overweldigd door Luka's initiatief en ze wordt overvallen door twijfels. Maar Luka kan haar overtuigen en het koppel zet de grote stap. Het wordt een knaller van een feest en zowel het huwelijkspaar als de gasten gaan uit de bol. Neela krijgt erg veel aandacht van Ray en Tony.
09:25E.R.
Amerikaanse dramareeks die zich afspeelt in het County General-ziekenhuis in Chicago. "Sea Change." Archie en Hope hebben het naar hun zin in hun luxueuze hotelkamer. Greg heeft minder geluk: hij wordt afgewezen door Betina. Ook tussen Neela en dokter Dubenko is de spanning te snijden. Neela krijgt het hard te verduren, want even later krijgt ze de volle lading van dokter Gates. Ook bij de patiënten gaat het er heftig aan toe: een jaloerse echtgenoot verliest de pedalen wanneer zijn vrouw bezoek krijgt van een vriend-collega. Intussen gaat de nieuwe dokter Kevin Moretti aan de slag op de spoedafdeling.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:05Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Journée sportive." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Dîner chasseurs." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Les inédits du samedi." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Le départ d'Annabelle." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:30Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Le sniper traqué. - Accident ou meurtre ?."
13:30Météo
Weerbericht.
13:35Seattle Superstorm
Sf-film. Als een meteoriet neerstort op aarde ontsnapt er een toxisch produkt dat voor een gigantische storm zorgt in Seattle.
15:05Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Unchained." De zoon van een politieagent wordt vermoord. Logan en Barek komen er achter dat hij per ongeluk is gedood. Het onderzoek leidt naar twee rivaliserende maffia-families.
15:50Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui aimait les cheesecakes." Monica is tot haar verbazing niet uitgenodigd op het huwelijksfeest van haar nicht terwijl Ross dat wel is. Phoebe zegt haar afspraakje met Joey af om met haar oude liefde David op stap te gaan. Chandler en Rachel kunnen niet weerstaan aan de kwarktaart die voor hun buurman geleverd werd.
16:10Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Ceux qui passaient une nuit blanche." Ross verzamelt iedereen op het dak van het appartement om naar een meteorietenregen te kijken. Maar niet iedereen is even geïnteresseerd en al snel staat Ross nog alleen met Joey op het dak. Wanneer ze ontdekken dat ze buitengesloten werden, zoeken ze een uitweg. Chandler en Monica hebben een slaapprobleem en Phoebe's brandalarm weet van geen ophouden.
16:35Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui avait vu mourir Rosita."
17:007 à la maison
Dramareeks. "Le père prodigue." Peter maakt zich zorgen om zijn toekomst. Zijn moeder Paris wil dat hij terug contact zoekt met zijn vader terwijl hij zelf hoopt dat Chandler zijn nieuwe papa wordt. Paris vertelt hem dat zijn pa Vic niet langer een alcoholicus is en dat hij - ondanks zijn rare manier om zich te uiten - het best goed voorheeft met zijn zoon. Peter is daar echter niet van overtuigd en vraagt Kevin met hem mee te gaan tijdens een ontmoeting met Vic. Ondertussen krijgt Chandler het gevoel dat hij beter even afstand neemt van Peter en Paris...
17:457 à la maison
Dramareeks. "Sport ou études." Chandler is totaal van streek sinds hij vernomen heeft dat hij in z'n eentje het zakenimperium van zijn vader geërfd heeft. Hij had absoluut geen goede band met de man, maar wil nu het vertrouwen dat hij via het testament in hem vestigde, niet beschamen. Maar zijn moeder en zijn broer Sid eisen hun deel op. Zijn moeder is zelfs bereid om hem hiervoor voor het gerecht te dagen.
18:30E.R.
Amerikaanse dramareeks die zich afspeelt in het County General-ziekenhuis in Chicago. "The Honeymoon Is Over." Luka stelt zijn huwelijksreis met Abby uit om zijn zieke vader in Kroatië op te zoeken. Dokter Moretti neemt de fakkel van hem over op de spoedafdeling en laat zich onmiddellijk gelden, tot grote ergernis van dokters Morris en Gates. Tony is de wanhoop nabij wanneer hij te horen krijgt dat de grootouders van Sara een gerechtelijk bevel hebben om haar mee te nemen. Neela kan wel huilen wanneer ze ontdekt dat Ray een ongeval heeft gehad.
19:15E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "In a Different Light." Dokter Pratt heeft genoeg van Moretti's harde aanpak. Hij trekt zijn stoute schoenen aan en vraagt aan de directeur van het ziekenhuis om de hoofdarts te ontslaan. Ondertussen drijft Moretti de druk nog op door nieuwe richtlijnen voor medische onderzoeken in te voeren. Dokter Morris stort in wanneer Hope vertelt dat ze overweegt om naar het buitenland te verhuizen. Ondertussen proberen de artsen het leven te redden van lerares Kacey en een van haar studenten. Het onderzoek wijst uit dat Kacey zwanger is van de tiener.
20:05Supernanny
Realityreeks. "Au secours, nous sommes devenus les esclaves de nos 3 filles !."
21:45Supernanny
Realityreeks. "Mon mari est trop laxiste avec nos enfants !."
23:25Tous ensemble
Realityreeks waarin een gezin wordt geholpen bij het realiseren van hun droom. "Nathalie et Frank." Elke week gaat Marc Emmanuel langs bij een familie die op een of ander manier vast is komen te zitten en helpt hen bij het realiseren van hun droom.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |