Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vrijdag 03 april 2015 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Vrijdag 03 april 2015
op AB3

Eergisteren
29/03/2015
Gisteren
30/03/2015
Vandaag
31/03/2015
Morgen
01/04/2015
Overmorgen
02/04/2015
Vrijdag
03/04/2015
Zaterdag
04/04/2015
Begin Programma
00:30Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "Happy Family." De detectives staan voor een groot familiedrama. Het hoofd van de familie is vermoord en de hele familie is verdacht. Zo is er de vrouw van de man, die van hem vervreemd was en wilde scheiden. Maar ook de oppas, de zwager en de oudste zoon kunnen het gedaan hebben.
01:20112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Trop de pression."
01:45112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Un nouveau pompier ?."
02:00Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:30Premiers baisers
Franse soap. "Course à l'amour." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:50Premiers baisers
Franse soap. "Le canon." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:157 à la maison
Amerikaanse dramareeks. "La fin des secrets." Op school verspreidt Merediths zus het gerucht dat Ruthie zwanger is van Martin. De roddel komt Lucy het eerst ter ore. Zij licht op haar beurt Eric in. Ruthie zelf is zich echter van geen kwaad bewust. Zij weet zelfs nog niet dat de roddel gedeeltelijk klopt en dat Martin de vader wordt van Sandy's baby. De twee praten immers niet meer met elkaar. Bovendien ligt Martin nu met griep in bed.
08:007 à la maison
Amerikaanse dramareeks. "Un petit air de fête." Wanneer Ruthie verneemt waarom niemand wil dat ze met Jack uitgaat, reageert ze geschrokken. Toch is ze niet van plan haar romantische plannen met Jack op te bergen. Rose liegt tegenover Simon over haar plannen, waardoor Simon op zijn beurt liegt tegenover zijn vader om zijn problemen met Rose toe te dekken.
08:40Navy NCIS
Amerikaanse actiereeks. "Yankee White." Aan boord van Air Force One sterft een officier van de marine. Agenten van het NCIS-team besluiten om het onderzoek in eigen handen te nemen en dwingen een geheim agent om hen te helpen.
09:25Navy NCIS
Amerikaanse actiereeks. "Hung Out to Dry." Tijdens een trainingsoefening slaagt een marinier er niet in om tijdens de sprong zijn parachute te openen. Hij belandt in een park en is op slag dood.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:05Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha à la ferme." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha à la ferme." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha derrière le bar." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha derrière le bar." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:30Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Le tueur au smiley."
13:30Météo
Weerbericht.
13:35Judicial Indiscretion
Drama. De nominatie van rechter Monica voor het Hooggerechtshof komt in gevaar door een charismatische vreemdeling.
15:05Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse reeks over de Major Case Squad van New York. "Silencer." Wanneer Jack Mallory, een neus-, keel- en oorarts, vermoord wordt teruggevonden in zijn kantoor, denken Goren en Eames al snel aan gesjoemel met doktersvoorschriften.
15:50Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden. "Celui qui écrivait une lettre de recommandation." Rachel vindt dat haar vervelende, jongere zus Amy eindelijk de goede weg is ingeslagen en dat ze werkt aan haar attitudeprobleem. Ze wil haar zus helpen om meer verantwoordelijkheid te krijgen en besluit, ondanks luid protest van Ross, om haar te laten babysitten op Emma. Zal ze haar beslissing betreuren?
16:10Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden. "Celui qui a failli avoir la subvention." Ross is in de wolken wanneer blijkt dat hij een gesprek mag hebben met de briljante Nobelprijswinnaar dr. Benjamin Hobart. Als alles vlot verloopt, kan Ross misschien een belangrijke beurs in de wacht slepen. Spijtig genoeg blijkt Hobart de geobsedeerde ex-vriend van Charlie te zijn. Hobart wil Ross de beurs toekennen op voorwaarde dat hij zijn relatie met Charlie verbreekt. Intussen probeert Phoebe een schilderij dat ze zelf maakte, weg te geven aan Monica en Rachel.
16:35Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden. "Celui qui bluffait l'assistante sociale." Monica en Chandler bereiden zich nerveus voor op de komst van een afgevaardigde van het adoptiebureau. Laura moet beslissen of ze voldoen aan alle voorwaarden. Spijtig genoeg blijkt de vrouw slechte herinneringen te hebben aan het appartementsgebouw waar het koppel woont. En daar zit Joey voor iets tussen... Intussen besluiten Phoebe en Mike om hun huwelijk kleinschalig te houden en de rest van het geld te schenken aan een goed doel.
17:007 à la maison
Amerikaanse dramareeks. "La nuit de Noël." De Camdens zijn al helemaal in de kerstsfeer en plannen traditiegetrouw heel wat activiteiten voor het goede doel. Rose en Sandy nemen tijdelijk hun intrek bij de Camdens. Sandy staat volledig open voor de kerstfilosofie van de Camdens, maar Rose is veel minder enthousiast. Kevin en Lucy willen een hond in huis halen.
17:457 à la maison
Amerikaanse dramareeks. "J'ai fait un rêve...." Wanneer Ruthie door juf Porter op het matje geroepen wordt omdat ze voor de zoveelste keer op rij Ellenor Roosevelt koos als onderwerp voor een spreekbeurt, treft ze collega-leerling en nieuwkomer Alex. Ook hij moet zich bij de lerares verantwoorden omdat hij amper enkele dagen na Martin Luther King-dag opnieuw een spreekbeurt wil geven over de man. Door inmenging van Martin beseft Juf Porter dat Alex' motivatie gegrond is en ze beslist dat alle leerlingen een nieuwe spreekbeurt moeten brengen en dit keer mag het alleen over een invloedrijke Afro-Amerikaan gaan. Amper enkele uren later wordt Martins wagen besmeurd met een racistische uitspraak. Martin alarmeert de politie, die de zaak au sérieux neemt. De hele situatie doet in Glenoak heel wat stof opwaaien.
18:30Navy NCIS
Amerikaanse actiereeks. "Réaction en chaîne."
19:15Navy NCIS
Amerikaanse actiereeks. "The Immortals." Een jonge zeiler wordt dood aangetroffen. Nader onderzoek wijst uit dat hij gestorven is door een uit de hand gelopen videospelletje.
20:05The Brothers Grimm
Avonturenfilm. De beroemde gebroeders Wilhem en Jacob Grimm lichten goedgelovige dorpsbewoners op door hen zogezegd te beschermen tegen angstaanjagende wezens zoals heksen, reuzen en monsters. De praktijken van de twee zelfverklaarde helden komen echter aan het licht en ze worden in de boeien geslagen. Hun vrijlating kunnen de Grimms zelf afdwingen, op voorwaarde dat ze de negen vermiste kinderen van het dorpje Marbaden levend terugvinden. Plots worden de broers geconfronteerd met allerlei mysterieuze gebeurtenissen in een écht betoverd bos.
22:00Inglourious Basterds
Oorlogsdrama. In het door Duitsers bezette Frankrijk is Shosanna Dreyfus getuige van de brutale moord op haar familie, onder leiding van nazi-kolonel Hans Landa. Ze weet maar net te ontsnappen en vlucht naar Parijs, waar ze een nieuwe identiteit aanneemt en een filmtheater gaat runnen. Ondertussen, elders in Frankrijk, neemt een groep joodse soldaten onder leiding van Aldo Raine wraak op de nazi's. De groep, die bij de vijand bekend staat als 'The Basterds', zaait angst door de nazi's op brutale wijze te vermoorden.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |