Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Dinsdag 02 juni 2015 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Dinsdag 02 juni 2015
op AB3

Eergisteren
28/05/2015
Gisteren
29/05/2015
Vandaag
30/05/2015
Morgen
31/05/2015
Overmorgen
01/06/2015
Dinsdag
02/06/2015
Woensdag
03/06/2015
Begin Programma
00:00The Island, les secrets de l'île
Divertissement "Episode 2."
01:30H
Franse humoristische ziekenhuisreeks. "Un flacon rouge."
02:00Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:30Premiers baisers
Franse soap. "La tête à l'envers." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:50Premiers baisers
Franse soap. "Tout de travers." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:15DR. QUINN, MEDICINE WOMAN
Amerikaanse dramareeks rond dokter Michaela Quinn. "Le troupeau."
08:00DR. QUINN, MEDICINE WOMAN
Amerikaanse dramareeks rond dokter Michaela Quinn. "The Library." Michaela ontvangt enkele boeken die nog van haar vader waren en besluit ze te schenken aan Colorado Springs. Samen met Jake opent ze de eerste gemeentelijke bibliotheek.
08:40Hartley, coeurs à vif
Série sentimentale
09:25Hartley, coeurs à vif
Série sentimentale
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:05Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha à la gym : le retour." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha à la maison." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha au jardin." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha à la gym." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:30Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Mauvaises fréquentations."
13:25Météo
Weerbericht.
13:30My Mother's Secret
Thriller. Lauren is ontdaan wanneer haar moeder haar vertelt dat ze geadopteerd werd. Ze gaat op zoek naar haar biologische ouders onwetend over het drama dat met haar geboorte gepaard ging.
15:05Navy NCIS
Amerikaanse actiereeks over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. "Sniper."
15:50Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui enviait ses amis." Phoebe vindt een politiebadge onder haar stoel in het koffiehuis en begint er onmiddellijk misbruik van te maken. Wanneer de eigenaar van de badge komt opdagen, vreest ze het ergste. Intussen heeft Joey een droom met Monica in de hoofdrol. De volgende morgen weet hij niet hoe hij zich tegenover haar moet gedragen. Ross heeft een nieuwe sofa gekocht. Het is een prachtig ding maar verschrikkelijk onhandig om te transporteren.
16:10Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui ne savait pas se repérer." Monica probeert te bewijzen dat haar relatie met Chandler veel passioneler is dan die van Phoebe en Gary. Intussen probeert Joey in contact te komen met een knappe jongedame die in hetzelfde appartementsgebouw als Ross woont. Maar Joey heeft het uiterst moeilijk om het meisje terug te vinden. Rachel gaat op zoek naar een nieuwe baan. Al snel mag ze voor een sollicitatiegesprek naar het modehuis Ralph Lauren.
16:35Friends
Amerikaanse komische reeks over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. "Celui qui se sacrifiait." Op Rachels eerste werkdag bij Ralph Lauren ontdekt ze dat al de 'belangrijke' mensen roken en daarom vaak 'vergaderen' op het terras. Omdat ze niet als een buitenstaander wil aanzien worden, besluit ze ook te roken. Intussen neemt Joey samen met Ben, het zoontje van Ross, deel aan een auditie. En Phoebe en Monica plannen een verrassingsfeestje voor Rachels verjaardag.
17:00DR. QUINN, MEDICINE WOMAN
Amerikaanse dramareeks rond dokter Michaela Quinn. "Halloween II." Brian wint op school een prijs omdat hij zo netjes kan schrijven. Maar Kyle, een jongen uit zijn klas, is jaloers en zegt tegen Brian dat er op Halloween iets ergs met hem zal gebeuren. Brian probeert zich er niks van aan te trekken, maar wordt toch wel bang.
17:45DR. QUINN, MEDICINE WOMAN
Amerikaanse dramareeks rond dokter Michaela Quinn. "L'affaire Washington."
18:30Hartley, coeurs à vif
Série sentimentale
19:15Hartley, coeurs à vif
Série sentimentale
20:05Le monde perdu
Sf-avonturenfilm. Vier jaar na het mislukken van zijn dinosauruspretpark op Isla Nublar vertelt John Hammond aan Ian Malcolm dat er nog een eiland is (Site B), waar dinosaurussen gefokt werden voordat ze naar Isla Nublar werden overgebracht. Sinds de ramp zijn de dino's alleen achtergebleven en hebben ze zich flink voortgeplant. Met enige tegenzin reist Ian samen met een team wetenschappers, onder wie zijn vriendin Sarah, voor onderzoek naar het eiland. Al snel komen ze erachter dat ze niet de enige mensen daar zijn.
22:10The Island : seuls au monde
Divertissement "Episode 2."
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |