Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 26 nov 2014 op AB3
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 26 nov 2014
op AB3

Eergisteren
21/11/2014
Gisteren
22/11/2014
Vandaag
23/11/2014
Morgen
24/11/2014
Overmorgen
25/11/2014
Woensdag
26/11/2014
Donderdag
27/11/2014
Begin Programma
00:05Tous ensemble
Realityreeks waarin een gezin wordt geholpen bij het realiseren van hun droom. "Thierry et Patricia." Elke week gaat Marc Emmanuel langs bij een familie die op een of ander manier vast is komen te zitten en helpt hen bij het realiseren van hun droom.
00:50112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "La rumeur." Kadir vindt dat Martin en Steffi zich vreemd gedragen en hij denkt dat ze een affaire hebben. Florian verdedigt zijn vader, met wie hij net weer goed kan opschieten. Florian en Kadir hebben een serieuze woordenwisseling en wanneer Steffi dit hoort, is het voor haar duidelijk dat Florian niets mag te weten komen over hun affaire. Peter Wells heeft spijt dat hij de bloedstalen heeft verwisseld. Iemand van het team is ernstig ziek en die persoon is hiervan niet op de hoogte. Hij vertelt het tegen Judith die onmiddellijk de hele staf bijeenroept.
01:15112 unité d'urgence
Duitse reeks over de politie, de brandweer en het medisch team die moeten samenwerken. "Le blâme." Een man struikelt over een bom uit de Tweede Wereldoorlog. De bom kan elk ogenblik ontploffen en dat maakt de reddingsoperatie voor het 112-team uiterst gevaarlijk. Alleen met de hulp van Peter en zijn helikopter kunnen ze de man redden. Kadir vindt dat hij oneerlijk is behandeld. Hij krijgt net zoals Florian een waarschuwing voor het ongeluk met de ambulance.
02:00Programmes de la nuit
Nachtprogramma's.
06:20Premiers baisers
Franse soap. "La rescapée." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
06:25Premiers baisers
Franse soap. "La chance d'une vie." De liefdesavonturen van scholiere Justine Girard en iedereen in haar omgeving: haar vriendje Jérôme, haar beste vriendin Annette, haar vrienden François en Luc, haar rivale Isabelle, haar ouders Marie en Roger en haar grote zus Hélène.
07:10Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "You've Been Gilmored." Emily vertelt Lorelai dat ze haar toekomstige schoonzoon Luke beter wil leren kennen. Ze nodigt Lorelai en Luke uit voor een etentje. De baas van de Yale Daily News ontslaat Paris en neemt Rory aan als nieuwe redactrice. Paris is zo kwaad dat ze Rory uit haar huis gooit. Logan kan Rory overhalen om bij hem te komen wonen.
08:00Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "A Vineyard Valentine." Rory en Logan willen voor Valentijn graag naar het buitenhuis van Logans familie in Martha's Vineyard en nodigen Lorelai en Luke uit. Lorelai heeft het moeilijk met Lukes onvriendelijke houding tegenover Logan. Luke verandert echter van gedachte wanneer Logan hem helpt met een cadeautje voor Lorelai.
08:40E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Mars Attacks." Na zijn verblijf in het afkickcentrum gaat Carter opnieuw aan de slag op de spoedafdeling, zij het wel met weinig bevoegdheden. Dr. Weaver haalt Abby tegen haar zin weg van verloskunde omdat de spoedafdeling een nijpend tekort aan verpleegsters heeft. Dr. Benton ontdekt ondertussen dat het in vraag stellen van dr. Romano's autoriteit een zeer hoge prijs heeft. Wanneer een roltrap tijdens een sciencefictioncongres instort, wordt de ER overspoeld met patiënten in de meest bizarre vermommingen.
09:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Benton Backwards." Een gefrustreerde dokter Benton tracht wanhopig een nieuwe job te vinden, maar merkt dat al zijn sollicitatiegesprekken afspringen door de laster die Romano over hem rondstrooit. Om werk te vinden wordt hij zelfs verplicht om buiten de staat te zoeken, maar hierdoor riskeert hij het hoederecht over zijn doof zoontje Reese te verliezen. Carter mag ondertussen weer kleine trauma's behandelen, terwijl de zwangere dokter Cheng een moeder en haar doodzieke zoon tracht te helpen.
10:10Teleachat
Televerkoop.
12:10Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha se prête au jeu." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:15Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha se prête au jeu." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:20Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Samantha au commissariat." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
12:25Les Enquêtes impossibles
Life-stylemagazine. "Muet à jamais. - Le message de l'ADN."
13:25Météo
Weerbericht.
13:30Polar Storm
Sf-actiefilm. Uit berekeningen blijkt dat er een komeet rakelings langs de aarde zal schuren en dat zal zeker magnetische spanningen veroorzaken. James Maufield is niet zo zeker dat de komeet niet op aarde zal neerkomen en volgt haar traject nauwkeurig. Als een stuk van de komeet loskomt en op Alaska terecht komt, is hij ervan overtuigd dat de gevolgen van de catastrofe veel groter zullen zijn dan verwacht. En inderdaad, door de impact veranderen de poolassen wat dan weer magnetische storingen voor gevolg heeft. Is de aarde in gevaar?
15:00Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse reeks over de Major Case Squad van New York. "Privilege." Isabel, de kleindochter van Virginia Harrington, werd vermoord. Inspecteurs Goren en Eames gaan op zoek naar de vader van het slachtoffer.
15:45Law & Order: Criminal Intent
Amerikaanse misdaadreeks. "The Unblinking Eye." Goren en Eames worden opgeroepen wanneer een student, die als kaartenteller in verschillende pokerclubs werkt, wordt vermoord. Het onderzoek zet de inspecteurs op het spoor van een bende computernerds die nauw bevriend waren met het slachtoffer. Later ontdekken Goren en Eames een gesofisticeerd computergestuurd en illegaal pokersysteem dat op de paardenracemarkt wordt gebruikt.
16:30Météo
Weerbericht.
16:35Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Crève au gîte." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:40Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Visite médicale." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:45Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Journée télé." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:50Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Les inédits du samedi." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
16:55Samantha oups!
Humoristisch jeugdmagazine. "Kermesse." Onder de pruiken van Samantha en Chantal gaan Doudi en Pepess schuil, twee onweerstaanbare komieken.
17:00Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "Bridesmaids Revisited." Lorelai en Christopher zijn trots op Rory die een goede indruk maakt op het publiek tijdens een presentatie. Rory en Logan gaan naar de bruiloft van Logans zus Honor. Terwijl Rory Honor en de bruidsmeisjes helpt met hun jurken, hoort ze wat Logan allemaal heeft uitgespookt in de tijd dat ze uit elkaar waren. Rory is kapot van het nieuws en zoekt troost bij Lorelai en Paris. Lane heeft het ook erg moeilijk met haar breuk met Zach.
17:40Gilmore Girls
Amerikaanse dramareeks over de hechte band tussen een moeder en haar dochter. "I'm OK, You're OK." Rory vergeeft Logan, maar heeft wat tijd voor zichzelf nodig. Ze bezoekt Lorelai in Stars Hollow. Hoewel Lorelai doet alsof er niets aan de hand is, ziet Rory meteen dat er iets scheelt. Lorelai heeft het er moeilijk mee dat Luke een paar dagen op uitstap is met zijn dochter April. Rory gaat daarom spioneren in de winkel van Ana, de ex-vriendin van Luke en de moeder van April. Zack vraagt Lanes moeder eindelijk om de hand van haar dochter.
18:25E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Flight of Fancy." Peter Benton wordt door Romano gedwongen om de taken van dokter Weaver over te nemen wanneer zij een vrije dag heeft. Het wordt geen pretje want de spoedafdeling wordt overspoeld door zware gewonden en er is te weinig personeel. Ook de getraumatiseerde dokter Kovac komt niet opdagen in het ziekenhuis omdat hij koste wat het kost de identiteit te weten wil komen van de overvaller die hij uit zelfverdediging doodde. Tezelfdertijd tracht dokter Greene per helikopter een verzwakte hartpatiënt zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen, maar het toestel stort onderweg neer.
19:15E.R.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "The Visit." Amy slaat in paniek wanneer haar manische moeder plots in het ziekenhuis opduikt om haar te bezoeken. Dokter Benton verzorgt ondertussen een zwaargewonde drugsdealer, maar laat de operatie in de steek wanneer hij ontdekt dat zijn neefje voor zijn leven vecht op de spoed. Dokter Kovac vermoedt dat een jong, zwanger meisje misbruikt wordt door haar vader en roept de politie erbij. De hoogzwangere Chen moet ondertussen een beslissing nemen over het lot van haar ongeboren kind.
20:05Supernanny
Realityreeks.
21:40Supernanny
Realityreeks.
23:20Tous ensemble
Realityreeks waarin een gezin wordt geholpen bij het realiseren van hun droom. "Mélinda et Franck." Elke week gaat Marc Emmanuel langs bij een familie die op een of ander manier vast is komen te zitten en helpt hen bij het realiseren van hun droom.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |